writing-img

Ali mu lahko še zaupam

clock-img

30.07.2007, 12:06

clock-img

Editica

pencil-img

3

Poglejte kaj mi je naredu. Pred mesecem dni sem pri mojmu ugotovila, da je kar nekaj časa po internetu klepetal z "neznanko". Izmenjala sta si kar nekaj intimnih, da ne rečem "vzburjajočih" besed. Debatirala sta kaj pri seksu komu paše. Opisovala sta si svoje intimne dele. Še več, začela sta si mesingirati po telefonu in se imela namen sestati. Dobila sem ga pri njegovem početju. Bila sem šokirana. Zagotavljal mi je, da je šlo zgolj za štos in da ni mislil nič resnega. Pravi, da ljubi le mene in da sem bila zadnjem čase premalo pozorna do njega. Kaj naj naredim? Naj mu verjamem? Pomagajte mi saj trpim in ne vem kako naj mu ponovno zaupam? Kako naj živim z mislijo in v strahu, da se stvar ne ponovi!

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 31.7.2007 8:18:19 >

clock-img

30.07.2007, 12:08

clock-img

Anonimen

aha se pravi da cvsakič ko mu ne boš nog lizala in se klanjala 2 uri na dan in ne boš dovolj potzorna bno šu pa on drgam ljubico iskat? zanimivo? in kaj on naredi zate in da ti je pozoren. kok je pa star tale tvoj otrok?

clock-img

30.07.2007, 12:09

clock-img

Anonimen

Kar se tiče tega, da te bo kdaj prevaral, po moje ne moreš biti več sigurna, da te ne bo. Očitno imata različne poglede na to.

clock-img

30.07.2007, 12:10

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 

Jaz bi mu težko.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

30.07.2007, 12:10

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Taka stvar se ponavad ne konča dobro. Če te je prevaru prvič, te bo tud drugič, in tako naprej. Končaj zvezo čimprej.

clock-img

30.07.2007, 12:13

clock-img

Anonimen

Jaz bi mu težko še zaupala...

clock-img

30.07.2007, 12:14

clock-img

Editica

pencil-img

3

Razočar me je in mi povzročil bolečino. Toda ne vem kako naj zaživim brez njega. Saj veste kaj mislim.

clock-img

30.07.2007, 12:19

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Preberi si spodnji post "Koliko vas je ostalo samih, brez partnerja?", pa boš videla, da se da. 

clock-img

30.07.2007, 12:21

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Pa tega enostavno ne morem verjet.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

30.07.2007, 12:29

clock-img

Anonimen

Jaz pa.

clock-img

30.07.2007, 12:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Editica

Kaj naj naredim? Naj mu verjamem? Pomagajte mi saj trpim in ne vem kako naj mu ponovno zaupam? Kako naj živim z mislijo in v strahu, da se stvar ne ponovi!

1. pogovori se
2. odloči se po temeljitem pogovoru
3. vsak si zasluži še eno priložnost. Ne oprezaj ljubosumno za njim, vendar bodi pozorna na njegovo obnašanje in početje. Mogoče otročje, ampak jz bi mu dala eno lekcijo, da bi vedel kako se počutiš.
4. V razmerju kdaj pa kdaj pride do neke naveličanosti, monotonosti. Mogoče je res kaj na temu, da si je zaželel več tvoje pozornosti (kar pa ne pomeni, da mu je daješ premalo ali nič)  oz. nekaj, kar bi "začinilo" vajin odnos. Včasih to potrebuje prav vsak. Vsekakor pa to ne opravičuje njegovega početja. Pogovori se, vprašaj ga, kaj si želi, seveda pa mu povej tudi kaj si želiš ti, in kaj od njega pričakuješ.

clock-img

30.07.2007, 12:30

clock-img

Anonimen

Jaz mu ne bi več zaupala.

clock-img

30.07.2007, 12:32

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Jaz pa.

Piuser posted image , pa kaj res ni več normalnega zakona ali kaj hudiča????

clock-img

30.07.2007, 12:34

clock-img

purple

pencil-img

1897

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Jaz pa.

Ja, res je težko verjeti, kaj vse se dogaja za štirimi zidovi.user posted image

Piuser posted image , pa kaj res ni več normalnega zakona ali kaj hudiča????

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

clock-img

30.07.2007, 12:34

clock-img

muška

pencil-img

3223

Lažnjivec!  Sicer je pa itak že pravilo, če moškega zalotiš pri čem, zvali krivdo nate.

Jaz mu ne bi zaupala, nikoli več!

Lažnivec je, pa konec!

clock-img

30.07.2007, 12:36

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Razočar me je in mi povzročil bolečino. Toda ne vem kako naj zaživim brez njega. Saj veste kaj mislim.

Živela si preden si ga spoznala in tudi brez njega bi lepo živela. Ampak dokler misliš da je on najboljša stvar tvojega življenja in da ne moreš brez njega ti ni pomoči.

In ne...ne bi mu več zaupala. Če ju ne bi odkrila bi se onadva veselo porivala. Toliko o ljubezni ki jo čuti do tebe.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

30.07.2007, 12:37

clock-img

Anonimen

Kako naj živim z mislijo in v strahu, da se stvar ne ponovi!

IZVIRNO SPOROČILO: Editica

Mislim, da se v tem vprašanju skriva tudi odgovor. Vprašaj se na glas : Ali jaz editica želim celo življenje živeti v strahu, paranoji, preverjanju partnerja? Si to res želim? Si to zaslužim? Si to zaslužijo moji (bodoči ) otroci? Je smisel parnerstva nezaupanje ? Ko boš si iskreno odgovorila na ta vprašanja boš imela odgovor na dlani.

clock-img

30.07.2007, 12:38

clock-img

jade1

pencil-img

473

Kakšen beden izgovor, ker se mu ti nisi dovolj posvečala je šel to iskat drugam. K.... pa tak dec, da si ne upa priznat svoje krivde in vse prevali na žensko.

clock-img

30.07.2007, 12:53

clock-img

Samoyedka

pencil-img

536

IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Kakšen beden izgovor, ker se mu ti nisi dovolj posvečala je šel to iskat drugam. K.... pa tak dec, da si ne upa priznat svoje krivde in vse prevali na žensko.

Se strinjam s tem. Jaz svojemu ziher ne bi (vsaj nekaj časa) zaupala. Mislim...potem pa reče, da se mu nisi dovolj posvečala- zakaj pa ti tega ni povedal in se je moral pečati z neko neznankouser posted image Tudi midva sva včasih čvekala na raznih chatih- zajebancija je eno, da pa preklopiš že na telefon ipd.pa se zna neprijetno zakomplicirat, ker po svetu hodi svašta frikov, žal. Hec je hec dokler ostane v mejah "normale" in na netu, ko pa se stvar začne seliti v realno življenje pa ne vem kaj naj rečem... Jaz bi se definitivno pogovorila z njim, vsak poskus preusmerjanja pozornosti z njgea samega name pa bi zatrla v kali user posted image Mislim...saj štekam, da postane v razmerju kdaj rahlo dolgčas, ampak to rešujeta partnerja med sabo, ne pa da se intimne stvari deli po širnem spletu...

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

clock-img

30.07.2007, 12:55

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Mislim, da današnjim mladeničem krepko manjka vojska. Ko so odšli za eno leto vstran od svojih ljubih mamic so postali malo bolj samostojni in niso bili več tako otročji.user posted image Ko pa zdaj gledam te mlade fante so tako leviuser posted image , da je kar hudo. Mame jih pedinajo do onemoglosti. Neznajo čisto nič in mislijo, da se cel svet vrti okoli njih.

clock-img

30.07.2007, 12:59

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

kaj misliš da bi počel tvoj 'dragi' na zmenku z 'neznanko (ker si pač napisala da sta se imela namen sestati), a misliš, da bi se pogovarjala o vremenu?? Če se ne bi imel namena sestati z njo, bi se bilo pametno temeljito z njim pogovorit....vendar zdaj je kar je

poleg tega, pa če je to zdaj naredil, se bo valda hotel izmotati...to bo ponovil še s katero drugo in takrat ga mogoče celo ti ne boš zasačila...in boš veselo živela v prepričanju da je vse ok.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

30.07.2007, 13:08

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Jest si tud messingiram s Taniko, pa marsikaka intimna je že javno tle gor padla, pa lahko zagotovim, da sem 100% zvest svoji ženi. Lahko je res štos, lahko pa da ni. Pri meni in Taniki je, to lahko oba potrdiva. Pa sestala sva se tud že, pa sem zgubil vse šanse pri njej, ker se je zaljubila v mojo ženouser posted image

Moti me edino stavek, da si bila premalo pozorna do njega...to še ni razlog, da si koj ****frendico omisliš.

clock-img

30.07.2007, 13:09

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Jest si tud messingiram s Taniko, pa marsikaka intimna je že javno tle gor padla, pa lahko zagotovim, da sem 100% zvest svoji ženi. Lahko je res štos, lahko pa da ni. Pri meni in Taniki je, to lahko oba potrdiva.

user posted image user posted image user posted image  Potrjujem. user posted image user posted image user posted image  Seveda, če verjamete. user posted image

clock-img

30.07.2007, 13:28

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Ma kaj vem, ljudje smo ful različni.
Morda se to njemu ne zdi nič tazga, tebi pa se zdi katastrofa.

Usedira se dol, povejta en drugemu, kakšna so pravila igre v vajini zvezi in se jih potem držta. Če pa ne gre, nista eden za druzga.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

30.07.2007, 13:29

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jest si tud messingiram s Taniko, pa marsikaka intimna je že javno tle gor padla, pa lahko zagotovim, da sem 100% zvest svoji ženi. Lahko je res štos, lahko pa da ni. Pri meni in Taniki je, to lahko oba potrdiva. Pa sestala sva se tud že, pa sem zgubil vse šanse pri njej, ker se je zaljubila v mojo ženo

A vidva si tudi opisujeta intimne dele?user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem