Dobro jutro čveke....
Končno mi je uprelo priti do neta!!!! Sem mislila, da mi bo že zjutraj ratalo, ampak, ko sem prišla domov, je naš že veselo surfal (mogoče me hoče izsledit
) in potem so vsi plani padli v vodo. Zdaj sem ga eliminirala za ene pol ure, tako da moram hitro tipkat.
GoYa za začetnika v pitju piva si si izbrala kar precej divjo varianto. Jaz Laškega kljub po dolgoletni vaji ne spravim po grlu. Ima bolj grenek in intenziven okus kot konkurenčne slovenske sorte. Probi s temnim pivom, moji prvi koraki v svet piva so se z njim začeli.
Pika74 en lep pozdrav. Zdaj, ko si od Skandinavije menda na isti temperaturi kot tvoji eskimčki boste skupaj nepremagljiva kombinacija.
Ozone lepo se špikaj. Cukica upam, da ti delovni vikend čimprej mine.
Ele se opravičujem, ker ti nisem zaželela uspeha pri punkciji. Zdaj je že vse za tabo, upam, da je bilo veliko kvalitetnih celic, ki se v postojni pravkar delijo in delijo in napredujejo od morul do blastocist. Držim pesti in navijam.
Zalazoya
za
. Zdaj pa veselo naprej. Ja Reš me zgleda rad gleda, da me na dva dneva naroča.
Sploh zdaj, ko sem čisto pohlevna in totalke natrenirana kdaj na mizo, kdaj hlače, kdaj čevlje, kdaj ven...
In sayuri ni panike.
Do zdaj mi je še ratalo naciljat vrata.
Sem pa dons razmišljala, kako bi se dalo zadevo še pospešit in sem prišla na idejo, da bi predlagala drive in UZ.
Ampak sem bla pol rajš pridno tiho.
Upajoča kako je šlo, kdaj bo punkcija?
Dajamaja uni smajliji zgledajo kot folikli na jajčniku. Evo pa se spet rolam.
Mišek13 vijolična pošast je zgleda na poti v Dubaj po pingvine. Šele pol bo verjetno prišla po solato.
Zdaj pa, mene še neki zanima. Reševke, dajte mi povedat, kako vi iz njega izvlečete informacije o številu foliklov, pa o velikost foliklov. Jaz vse kar vem, izvem z detektivskimi metodami (špegam na monitor, na skrivaj čekiram kartoteko,...). Ampak mi tele informacije ne zadoščajo. Dons je rekel samo, da je vse ok, dal mi je material, zvečer pade stopka. Je reku, da si jo moram dat v rit, jaz pa poznavalsko, jaja, kot Menagon (mater sem važna). Punkcija je v torek. In verjele ali ne, preden me je vrgel iz ordinacije sem zbrala ves pogum in ga vprašala, če lahko kaj proti bolečinam vzamem. In je reku, da lahko, pol me je pa malo sumljivo pogledal in vprašal, kaj mislim vzet. Morfij, hudiča!
Sem rekla Ketonal in pravi, da lahko, ampak čim manj. Ko sem povedala, da boli, je pa rekel, saj vse boli, pol pa še, ampak vsaj hitro mine. Ja, njemu že, jaz se pa za 5 let postaram.
Punkcija mi torej ne uide. Zdaj pa info. A dobim ketonal svečke brez recepta, al bo treba zjutraj po wiskiju usekat?