ja, kaj naj rečem - pridne ste bile spet čez vikend... bom mogoče kasneje uspela še kaj prebrat... jaz pa vam poročam moje "dogodivščine" čez vikend...
torej v soboto zjutraj priletim k Reškotu (valjda še vsa zaspana) in je blo vse OK, 1. UZ, folikli so se sicer videli ampak zlo majhni... no, me je torej pregledal, pol pa valjda, z nadzvočno hitrostjo se oblečem in pravi, da bomo dali še eno špiko - mi jo je začel pripravljat, in pol je rekel, naj si vzamem še en komplet za domov - pa mi je pokazal tiste posodice pod pultom... jaz pa vsa zaspana nisem vidla katera je ta dolga in katera ta kratka, pa sem pač dve ta dolgi ven privlekla... on pa: a ste čist nesposobna? a ne vidte, da mate obe ta dolgi? bejšte, bejšte, sej še spite? bom jaz, vi pejte pa rajš spat... pišuka, me je nahrulu kot osnovnošolko... moj je sam sedel za mizo in gledal, mu ni blo nč jasno...no, pa smo preživeli...
torej, danes zjutraj sem bla tut pri njem 2.UZ (začuda, je bil zlo prijazen in ustrežljiv in ves meden - mi je blo čist čudno)- mi je rekel, da moji folikli (jih je blo kar enih par videt na UZ) zelo počas rastejo, pa sva se zmenila, da se jutri zjutraj spet vidiva. torej, danes mi je dal pa dve špiki - še menopur (kot do sedaj), pol pa še eno novo - Cetrotiol ??? (nisem sigurna - ampak nekaj podobnega je zihr), zdaj pa ne vem naprej, kaj se bo dogajalo, kako bo šlo... zdaj lahko najbrž kmalu pričakujem stopko, a ne?
zalazoya - a tut ti si skos na WC-ju? jaz imam tako "urejeno prebavo" že cel teden, kot je menda nisem imela še nikoli. Tut po 2x grem na dan kakat. Pa sem mislila, da je to od sadja, ki ga zadnje čase ogromno pojem, sploh nisem pomislila na tale naš menopur - ampak očitno je to to.