Ste face!!! Pa taka skrb zame. Sem pa res nesramna, da vas tako dolgo pustim čakat. Se bom kar sama malo
.
Ja včeraj po zadnjem javljanju sem šla od doma, potem me pa ni bilo nazaj do dons popoldan in ker sem si z nočnim razgrajanjem zgleda popolnoma razsula bioritem, me je pobralo
.
Zdaj pa k poročilu...
Od naše nepremagljive enajsterice je ostalo bore malo. Samo 7 jajčec je bilo zrelih, od tega se jih je šest oplodilo, štirje zarodki so se tekom tedna nehali ravijat, dva sta pa danes še nekaj migala, pa sta verjetno tudi tik pred zdajci. Vstavili smo oba. Ko sem malo čekirala po netu, bi rekla, da sta nekje v fazi poznih morul (neki takega kot tisti v oranžnem kvadratku na Reševem znaku - 5. kvadratek po vrsti), definitivno pa nista blastocisti, sem preiskala cel net, pa blastociste drugače zgledajo.
Reško se mi tud ni zdel kaj optimističen. Prejšnjič me je začudeno gledal, ko sem ga spraševala, kaj če ne bo, češ, zakaj pa ne bi bilo, danes mi je razlagal o majni možnosti zanositve z IVF. Prejšnjič je rekel, da so lepi zarodki, danes se mi je zdelo, da se kar malo izmika, ko sem ga vprašala, kako zgleda.
U glavnem, nič kaj optimistično. Test imam 9. 9. prej ga ne bom delala, ker sem prvič dobila
pred testom, upam da bo tudi tokrat milostna. Ostajam na dveh prometrijumih na dan. Malo sem se že smilila sama sebi, verjetno se bom še bolj smilila sebi v nadaljevanju (vi boste mogle seveda poslušat
), ampak bomo preživeli. Pravijo, da gre v tretje rado, no upam, da tud zame to drži.
Jutri mam šiht, tako da grem zdaj spat (upam, da bo ratalo), jutri popoldne se vam pa malo bolj posvetim. Še enkrat hvala za vso skrb, zlate ste
.
Lahko noč, pa eno bolho na pomoč.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 26.8.2007 23:13:11 >