No moje drage punce, en lep dober večer
Zdaj se vam bom pa nekoliko bolj posvetila...
Najprej spet samopostrežni pir, za vse, ki se špikate in za tiste, ki se ne
.
Tosji, s.d., ostalim nosečkam ter upajoči in fortun pošiljam osvežilne brezalkoholne pijače
. Postrežite si.
Tosja, pozabila sem te vprašat, a si ti v bolniški? Te ne bo vrtec nič več videl v tem in naslednjem letu?
Blanči tako lepo slikico si pripopala. Ampak, bo treba kar nehat s tem, ker se kar jokam, ko mi kdo kaj lepega reče. Pravi hudournik sem postala.
GoYa madona, res si učinkovita s svojimi FBIjevskimi metodami
. Mater sem se te kar ustrašla
. No ja malo te bom še pustila v nevednosti, si pa blizu. Kaj je z rdečim? Punce na forumu pravijo, da rdeča pomaga, da se
vgnezdijo. Jaz si pa rečem, tud če ni res, škodit ne more. Pa še rada mam rdeče. Tako, da si ti za jutri kar pripravi malo robe. Kdaj pa imaš punkcijo? Maš čisto drugačne ure. Jutri bom besno držala pesti, pa na šihtu bom poskušala kaj pošpegat na našo stran, da vidim, kako je šlo. Če ne, ti pa zvečer čestitam. Drži se!!!!! Aja, pa nič bat, folikli ne bodo popokali. Ne pustimo.
Sayuri čestitke za brata. Franci je zakon! Kako pa prijateljica? Ste že dobli dojenčka? Da bo kaka vesela novica.
Pridna zalazoya ti si prava koka. Ful sem hepi, da ti gredo stvari tako dobro od rok. Madona bo dogajalo to teden. Najprej punkcije, Konc tedna pa verjetno že transferji. Pridne ste pupe. Dons pa hitro še en pir zategni.
Bety upa čimprej se zasvoji nazaj, ker maš fajn nasvete.
Kajatina dobrodošla.
Ozone, v petek ziher pade Menopur. Mandarinca, Skye in Pamela, pridno se špikajte, pa brez glavobolov.
Dajamaja
, ma šit, mi gre že na jok
(samo, da mi kdo kaj lepega reče).
Fortun ti si faca. Jaz mam nekje globoko občutek, da ti bo uspelo.
S.D. tako lepo te je brati. Zdaj ste pa že čez pol. A za spol sploh ne boš vprašala?
Citrončica lep pozdrav.
Jaz sem pa še vedno slabe volje. Zjutraj sem bila pol ure na šihtu, pa me je big bos že razkanatil. Človek po dolgih počitnicah kar pozabi, kako je. Mater, se je obnašala, kot da sem prejšnji teden plavega sekala. S tem, da je najhujša ironija to, da sploh ni bila slabe volje. Drugače bi bilo še huje. Pa sploh ne ve, zakaj sem bila na bolniški.
Potem sem vsega skupaj tri ure klicala navadno ginekologinjo, ker sem imela jutri datum za bris, da sem to prestavila. Saj verjetno ne bi bilo nič narobe, ampak čisto tako, preventivno.
Tako je torej z mano. Niham iz slabe volje v
, z mamo se sploh ne smem pogovarjat, ker mi vedno kaj tako lepega reče, da mam kar poln nos
. Evo, že nabiram...
Drugače se pa nič ne dogaja z mojim telesom, razen tega, da imam prometrijumske joške (beri bolijo), ampak manj kot prvič (valjda manjša doza).
Vzemite torej pir, pol pa skup kero zapojmo.