jutro čebelce
sayuri
tale mola je pa šit, ampak me veseli, da imaš negativen ßhcg in da bo vse OK, november bo pa kot bi mignil. Mi je pa čudno, da lahko to rata v ICSI postopku
.Drugač pa čestitke za vodenje seznama, kak je lep iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Pa ostani tako pozitivna, carica si.
Darmar ma krvni test spoh ni potreben, drugač bi ti že Reš reku, da ga nardiš. Jaz sem si rekla, da tokrat ne bom delala CB, ker je bil že tokrat negativen in da bom dala kri, no sam pol se nisem mogla zadržat in sem ga naredila že 11 dan, 15 dan pa ga nisem ponovno delala ampak sem dala kri.
Kikaa, kajatina, pija76 a že kar stopke padajo ma super, punkcija je res neprijetna ampak pol vse pozabiš, ko greješ pikice. Želim vam čim manj bolečo punkcijo, čim več dobrih celic, uspešen transfer, da vam cajt hitro mine in pluuuuuus. Držim pesti.
marjetica draga pa ti nas sploh ne morš zamorit, to je praktično nemogoče, dej prid na srečanje, da te počastim z
, k si taka faca. Sej vem, ko nisi v postopku je bolje da čim manj razmišljaš, je že pol vsega preveč. Jaz že zdaj zate navijam.
Mišek upam da si OK, mislimo nate in ti pošiljamo
.
Fortun kje si, še vedno uživaš, upam da imate mirno morje, zdej boš itak mogla nazaj, ker imaš v ponedeljek že 1. UZ. jupiiiiiiiiiii, komi čakaš da vidiš svoje štručke, jaz vem da.
Pikovit kako si, a se že kaj bolje počutiš. Še malo, pojdi na dolg sprehod pomaga pri glavobolu pa še malo se sprostiš.
GoYči kako si, jaz sovražim seminarje, vedno kinkam, ker je premalo kisika
al mi pa kruli v želodcu al pa kej podobnega. v glavnem nemaram, rajš delam.
Jaz tud nobenga znaka, razen joškic bo že OK.
Uglavnem, jaz sem tudi za srečanje okoli 16-ih. Danes grem na en piknik, tko da vas počekiram zvečer.
Mislim na vas