Dobro jutro.
Dva dni sem štrajkala
. V soboto spet klinčev seminar, včeraj me je pa zvilo
. Ne vem, kaj je bilo. Neke čudne bolečine - trebuh, želodec, črevesje, rebra, rit...ma vse tam spodaj. Čakam 12.30, da grem k zdravnici. Sicer sem danes bolje, ampak si nisem upala v službo, da me ne bi spet tam zvilo.
Sem včeraj skori do porodnišnice šla, da bi videla kaj se pa v moji maternici dogaja. Pa sem pol sam svojega G klicala, pa je rekel, da nimamo še kaj videt
(ni čist res). In naj počakam. Če me bo pa spet nevzdržno bolelo, pa naj ga še enkrat pokličem.
Ojoj, sayuri, sem prebrala tole na linku. Pa ti veš, a si imela delno molo. Uf, po moje ne bi bilo slabo poklicati G in se še z njim posvetovati. Dodatno mnenje ni odveč.
Kajatina, verjetno si punkcijo že dala skozi. Upam, da si bila pridna kokoška i da ni preveč bolelo. Poročaj.
Mandarinca, koliko sončkov pa ti greješ?
Fortun ima pa danes pregled
. Povej nam, kako lepo je zagledati
Zalazoya, ma veš, da je bil tale seminar prav lušen. V bistvu delavnica. In je čas hitro minil. Samo kaj ko je bila sobota
. Sem na anketni list (za našo kadrovsko službo) napisala, da nam niti slučajno več ne rihtajo sobote
. Glede bolniške, pa kar pejd do svojega dr. in mu povej, da se ne počutiš najbolje.
Pikovit, ne zanašaj se na znake. Tudi jaz nisem imela čisto nobenih, razen na momente, da bo prišla M. Tako, da ne razmišljaj še o decembru punca. A ne vidiš, kako ploden je september.
Glede srečanja, pa mi ne bo zneslo. Ker lih v petek gre moj na NL in ne bi rada, da je mišolina cel dan v varstvu in brez staršev. Pa še prevoz bo problem, ker bom brez avta in bom šla v službo (LJ) s tastom in pol tudi domov.
Kikka,
za lepo število in velikost jajčec. ČAk, ti maš pol tudi danes punkcijo, a ne. Fajn odpravi
.
Jutri pa še Pija76
. Držim pesti.
Poopsie, lepo da si se oglasila in dala mal vzpodbude. In ti tudi Sisy. Imaš pa tvoja pikica RD samo 2 dni pred mojo
.
MIŠEK13, dobrodošla nazaj.
Bety, kako pa si to zamudila? A nisi vzela špik s sabo? Al jih še nisi imela? Mogoče pa je tako namenjeno in se je to zgodil z nekim razlogom
Blanč, dobra si da si sama daješ špike. Jaz imam za to možeka, ki zelo uživa v tem
.