Dajamaja, to me pa veseli, da nisem edina teh let tu gori. Na kakih tujih forumih je precej več starejših žensk kot tu na RR. No, lahko pa da se mi samo tako zdi...
Skye - na IVF.ca mi je všeč, da je kar nekaj strokovnjakov, ki ti lahko odgovorijo, še na tako neumna vprašanja. Sem kar nekaj zgodovine tam prečekirala. Veliko se naučiš, čeprav na koncu, ko berem njihov forum se mi pa zdi, da smo nekako na istem... ja, saj reprodukcijske težave so, glede nato, da smo vsi ljudje, lahko samo iste.. Morda sem pričakovala več uspeha, več 'know how' odgovorov, 'čudežne terapije'.... pa mi je zanimivo primerjat. Kar se pa angleščine tiče - hvala za pohvalo, čeprav sama s seboj nisem ravno zadovoljna... odvisno od dneva...včasih pozabim onovne besede kako se jih napiše - zaradi poklica preberem veliko strokovne literature v angleščini, pa pišem članke v angleščini, nenazadnje sem celo učila angleščino... tako, da nekako gre. Trenutno sem kar doma na bolniški, tako da se tudi najde čas..
Tokrat sem tudi jaz na aspirinu, morda pa bo... Itak smo si tako različne po etiologiji bolezni, starosti in zgodovini neplodnosti da je res težko primerjat naše rezultate.
Upam, da se bo tako srečanje, kot ste ga imele, še ponovilo. Tudi sama bi se ga udeležila, če ne bi bila ravno po transferju. V tem četrtem postopku sem se odločila, da po taki punkciji, in še vedno zelo bolečem trebuhu ostanem doma - itak me moj zdravnik ne pusti delat - preveč stresa.
Kikaa - tudi jaz sem - sicer pred punkcijo - naredila generalko v najinem domu. To naredim skoraj vedno, ker me sprošča in ker vem, da potem ne bom tega počela. Zdaj je transfer verjetno že za teboj ..??
Punce srečno,
Čarna