Ojla punce,
to pa je nedelja - tak sonček pomaga odplaviti kake 'negativne' misli....
Pikovit - tudi jaz sem dobila po prejšnjem postopku tako
- prišla je s takimi krči, da sem se kar zvijala.... 2 dni po prenehanju jemanja prometriuma. To mi je tako grozno - poleg tega, da je postopek neuspešen, smo kaznovane s takimi bolečimi
. Res je pametno, da se pred naslednjim postopkom posvetuješ z Rešem, kako naprej - ali so potrebne še kake dodatne preiskave... Iz tvojih postov se vidi, da si res polna optimizma in imaš trdno voljo, kot je tudi Sayuri že napisala. Drži se!!!!
Jaz imam test 12.10. - uf, je še daleč... sem se pa tokrat odločila, da preverim,če se mi je kaj vgnezdilo, tako da bom šla kar v Adria lab v ponedeljek, ko bo 10 dan - če me prej kaj ne preseneti. V dveh dolgih postopkih sem dobila
na 10 dan.
V postopku z zamrznjenčki sem šla na 8 dan in je bilo 18 (pod 10 je negativno), kar pomeni, da je do vgnezditve prišlo. Kasneje se je razvoj zrodka ustavil, saj je bil test negativen. Žal mi je samo, da nisem šla testirat še kaka dva dni kasneje, da bi vidla, do kod gre. Tale moja raziskovalna žilica mi kar ne da miru....
Počutim se kar OK, sem doma, malo počivam, malo se sprehajam s svojim
, ki me pridno razvaja s svojim kuhanjem. Bi šla kar v službo (veliko dela, ki čaka samo name...), pa me zdravnik dobesedno ne pusti. Ve kako službo imam, zato je vedno absolutno za počivanje do testa. Tokrat po tej boleči punkciji, pa sploh. Res je da še zdaj čutim bolčeine - še posebej, če se malo bolj smejem, ali vsedem... ali ko grem na WC... Verjetno je bilo tudi malo hiperstimulacije saj so se še močnejše bolečine pojavile tri dni po punkciji.
Reni70 - zaradi suprefacta, ki deluje supresivno,
rada zaostane dan ali dva, lahko tudi več, tako da nikar ne skrbi.
kajatina in kikaa - srečno, dober začetek posttransferskega obdobja, ja in mirne živčke vama želi teh 14 dni - tako kot tudi vsem ostalim trepetalkam.
Zdaj pa na kalamare - itak jih imam rada, če pa kaj pomagajo toliko bolje.
Pozdravček vsem,
Čarna