IZVIRNO SPOROČILO: karmy
jaz pa ne razumem zakaj VI pustite da OTROK kontrolira vaše ljubezensko življenje????
se strinjam, to tudi meni ni jasno. Pa ja oki, otrok je le otrok, samo ta otrok bo enkrat odrastel in kaj potem, bo oče ali pa mama ostala sama, ker je mali bil nesramen in ljubosumen na vsakega partnerja? Prilagajanje mora bit z vseh strani in tudi mali otroci marsikaj razumejo, če se jim razloži, pa tudi... tako pač je in ko bo sam velik, bo lahko sam odločal, kako in s kom bo živel, staršem pa ne more narekovat tempa življenja, vsaj z mojega vidika.
Je pa tu bistveni problem, ker se oba čisto preveč prilagajata otroku. Oče se naj pogovori z njim, tebi se pa tudi ni treba nenehno odmikat in pa s tem poniževat skoraj. Si del očetovega življenja, tako kot ti njega sprejmeš, naj bi tudi on tebe.
Moj je enkrat izjavil sledeče: Nikoli ne bom prilagajal svojega življenja zaradi otrok, jih imam rad, sem vesel, ko prideta, vendar čez par let bosta odrasla, lahko me bosta kdaj obsojala, mogoče me bosta razumela... pa vendar, naj čakam in bom sam? Tudi jaz moram živeti!