Ma kaj vam se je tudi dogajalo, da so vaši mali kdaj neutolažljivo jokali, kljub temu, da so glih pojedli, bili previti in se niso in niso mogli potolažit in zaninat???
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta
O, ja - še kako se nam je dogajalo

. Mislim, da ima najbrž krčke - fantki so sploh nagnjeni k temu. Prebavila se jim še malo privajajo na ta svet in jih zvija.....Kaj je pomagalo? Mi smo na začetku šli bolj na alter metode, ker se nisem upala dajat nič drugega, čez kak teden pa smo šli na kaplice. Baje ful pomagajo ene italijanske - Milicon gocce, naš Sab simplex ni za nič.
Kaj pomaga:
- masaža trebuščka - pod popkom v smeri urinega kazalca (po možnosti s kako kremo od lavande od Justa), se fajn pokaka in mu je takoj lažje,
- nošenje na rokah, s trebuščkom na tvoji roki, da mu ga greje in trepljanje po ritki (sicer tako zelo riskiraš, da ga razvadiš po rokah - točno to se je nam zgodilo....samo kaj, ko je bil bogi),
- dobro podiranje kupčka.
Sicer smo mi zelo kmalu začeli dodajat in sem opazila, da je po adaptiranem mleku tega občutno, občutno manj. Če dojiš, se izogibaj mlečnim izdelkom....
Tolko se spomnem

. Pa upaj, da čimprej mine - ponavadi mine v nekaj tednih, pri nekaterih je stvar le nekaj dni....
Drugače imam pa jaz en schifo dan

. nič mi ne gre prav in pika na i je, da se je avto spet neki pokvaril - baje je šla baterija, a sem novo menjala 4 mesece nazaj!

. Pa špika me trebuh, sploh če se sklonim, me kar preseka

.
Joj, da ne bom preveč jamrala....
Fajn se mejte, nas čaka danes zvečer še "špeža"....raje danes kot jutri.
LP
< Sporočilo je popravil marty5 -- 29.4.2008 18:16:47 >