cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: OBALA 2008

clock-img

29.06.2008, 11:24

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Azzurra bo prinesla kruh, balone....

user posted image
Se vidimo!!!

clock-img

29.06.2008, 11:41

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Evo mene.....toliko se mi je dogajalo včeraj.....še zdej sem gotova. Tiramisu se dela user posted image Hvala bogu, da je mama user posted image Sem kot ena crknjena podgana....kaj, zakaj, kako...vse na pikniku. Dejte javit, če še kaj prinesem....ma mislim, da ne bo potrebe...od lakote ne bomo umrli, od žeje tudi ne....sploh pa so benzinske user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

29.06.2008, 12:00

clock-img

mixi

pencil-img

367

amaya kaj si ga spet žurala?????

clock-img

29.06.2008, 12:02

clock-img

mixi

pencil-img

367

Ma tiramisu delaš ti al tvoja mama????? Al ti čuva Etienna?

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

clock-img

29.06.2008, 12:21

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Ma mama ga je naredila, ker je sem cela skisana....zgodnje jutranje ure user posted image Pa še en k*** od dneva je bil včeraj

clock-img

30.06.2008, 10:50

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Dober dan pupice,

danes do septembra imam dopustnika doma, tako,da bom 100% uživala.
Fullllllll lepo smo se imeli včeraj in upam, da bomo še kdaj ponovili.
Tudi moški so se imeli lepo, saj moj ja, no, tako je vsaj rekel!!user posted image  Mislim,d a jim ni bilo žal, ker so prišli!user posted image  Žiga je 100/h užival in včeraj komaj zaspal. Sem bila jaz bolj krepana kot on!!

Če boste kaj šle ta teden na plažo zjutraj ali popoldne mi sporočite!!!

clock-img

30.06.2008, 21:43

clock-img

amaya

pencil-img

4434

ejla

jaz bom verjetno jutri šla en giret na plažo, me grem verjetno na Debeli rtič. Odvisno kdaj se mi zbudi. Če bo dovolj zgodaj grem, če ne pa ne.....

Mi smo se imeli tudi ful dobro. Erik pravi: "Meni je bilo v redu" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne sme bit preveč čustveno obarvano user posted image user posted image user posted image
Definitivno moramo stvar ponovituser posted image

clock-img

30.06.2008, 21:57

clock-img

Azzurra

pencil-img

1183

ma tako - roko na srce - od 2 pa do 20.30....če se nebi imeli fajn, bi obrali sardele, popikali kalamarete, potoćali šugeto na pjatu ino šli damu' user posted image

nam je blo tudi zelo lepo, predvsem pa mislim, da se je Liamu kar vtisnilo v spomin - divjanje, zalivanje z vodo, obmetavanje z vodnimi bombetami, polivanje Sladkega greha (leni5 vrnem ob priliki user posted image ) in podobno....

Naslednjič pa upam, da pridejo še marty, marsy, gregica, tasha23, lara croft, ...

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

clock-img

30.06.2008, 22:15

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Moj me je zdej napizdu, ker sem napisala samo to in je rekel, da bi lahko dodala kakšen superlativ user posted image Potem pa dodal, da je bilo lepo spoznat nove ljudi in da upa, da stvar ponovimo user posted image user posted image

Evo....."Si kontent zdej?" jaz njemu user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2008, 08:12

clock-img

leni5

pencil-img

476

Oj!

ja, lepo, lepo je bilo v nedeljo...jaz sem tudi za, da ponovimo! Magari smo si obrnili cel ritem spanja in je Vita zaspala šele ob 22.30, ma se je potem zbudila ob 4.huser posted image . Aleži, mi smo tudi vsi3 doma, mogoče pridemo jutri dopoldan kaj na plažo, popoldan smo na plaži kar doma! Danes ne, ker grem po špežo, bom še vidla kako nam bo to uspelo v treh!

clock-img

01.07.2008, 19:42

clock-img

sirenetta

pencil-img

1106

Lep lep pikinik! Bravo mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Moj je pohvalu kalamarćiće in čevape in seveda roštilj mojstra user posted image . Ponovit vsekakor moramo. Mi je bilo kar žal, da smo šli prej stranuser posted image . Ampak ta moj Robi je tudi faca, namesto da bi socializare un po on mi gre raje sina razvajatuser posted image . Je pa bil Mihael zmatran 100/h-mi je cel naslednji dan prespal, še med enim dojenjem popoldne je kar spal in seveda ko je končal čučat lepo nadaljeval s spanjem user posted image .

Ale dobiš čimprej...

clock-img

01.07.2008, 22:16

clock-img

amaya

pencil-img

4434

ma kaj štrajkate pupe? Jutri sem zjutraj v KP, ker imam en kupa randijev...in sicer prvo kafe Kroštola ali Popo, potem pa naprej user posted image

clock-img

01.07.2008, 23:07

clock-img

sirenetta

pencil-img

1106

Aleži sem ti poslala slikice.

Če želi še katera slikice s piknika, naj mi pošlje svoj e-mail na ZS.

Nočko vsem user posted image .

clock-img

02.07.2008, 07:00

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Vas pokličem če bo katera v KP, ker imam cepljenje ob 9,30!! Pridemo vsi3.

clock-img

02.07.2008, 07:08

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Sire, hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

clock-img

02.07.2008, 08:55

clock-img

leni5

pencil-img

476

Jaz bi tudi tvoje slikce Aleži, kaj pošljem tudi tebi mail?

Mi smo ful leni (se vidi po nicku) in nam ni še uspelo pridet do plaže dopoldan. Ma nam bo...enkrat do konca tednauser posted image !

clock-img

02.07.2008, 11:44

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Leni: Ti  jih bom poslala!!! pošlji mi tvoj e-mail na zs.
Cepljenje končno uspelo in ima 7200g. Oh, se redimo!!!user posted image
Jutri zjutraj pa grem na plažo v Izolo: gre še katera?

clock-img

02.07.2008, 14:42

clock-img

sirenetta

pencil-img

1106

Evo Leni pravkar pošiljam slikice...

clock-img

02.07.2008, 14:59

clock-img

sirenetta

pencil-img

1106

Leni mi je javilo, da ni šla pošta naprej, lahko preveriš, če je prispelo kaj ali ne oz. kaj je narobe, slikice so kar velik format, jih pošiljam v originalni velikosti tako da jih pošiljam po 3 hkrati, pa vseeno zgleda da nekaj ni ok...

clock-img

02.07.2008, 18:43

clock-img

leni5

pencil-img

476

Sire, sem ti poslala še en drug mail, pa še enega imam na rezervi, če ne bi šlo! 

clock-img

02.07.2008, 19:21

clock-img

amaya

pencil-img

4434

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sirenetta: la racogli stelline

clock-img

02.07.2008, 21:00

clock-img

aleži

pencil-img

1903

mmmmmmmzzlč,gmmn ,hjl,mm,t-.hgčćžć

žigavcvvvvvvvvvvvvbbbbbbbbbnnm    vam je nagbb                                                        napisal lahko noč

clock-img

02.07.2008, 22:36

clock-img

sirenetta

pencil-img

1106

IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Sire, sem ti poslala še en drug mail, pa še enega imam na rezervi, če ne bi šlo! 

Bom ju3 poskusila, ki zdaj grem v tižule mižule...
Po moje bo šlo, ker Ale ima isto siol in je bilo vse ok, tako da šperiamo bene...

clock-img

02.07.2008, 22:38

clock-img

sirenetta

pencil-img

1106

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sirenetta: la racogli stelline

Ma kaj je ti "dela" "ne dela" "dghakmakkak" itd. do tisočtristosedemdesetega posta... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2008, 22:41

clock-img

sirenetta

pencil-img

1106

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

mmmmmmmzzlč,gmmn ,hjl,mm,t-.hgčćžć

žigavcvvvvvvvvvvvvbbbbbbbbbnnm    vam je nagbb                                                        napisal lahko noč

Ma priden Žiga!

mmmmmmmzzlč,gmmn ,hjl,mm,t-.hgčćžć tudi tebi!
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 2.7.2008 22:45:36 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem