cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: spim na kavču

clock-img

13.08.2007, 14:39

clock-img

Anonimen

*t

clock-img

13.08.2007, 21:08

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Definitvno sta vidva v vajini vezi mal pozabla na romantiko.. Verjemi. Ta dela cudeze. Ce ne romantika pa tisto, kar vaju vzburja. Neki novga, frisnega, spontanega, divjega, vrocega... karkoli kar vama bo zanimivega.

clock-img

13.08.2007, 21:10

clock-img

Anonimen

In? Je že kaj haska od tega?

clock-img

13.08.2007, 21:13

clock-img

CAPA

pencil-img

224

Ja napiši nam, kako kaj?

lp

clock-img

13.08.2007, 21:14

clock-img

sonce in smeh

pencil-img

76

... vse tiho je bilo. Ej ženske, mogoče jima je pa uspelo, pa je zdej pozabila na nas, ker je polno zaposlena...?

clock-img

13.08.2007, 21:15

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Ne bodite nestrpni; mogoče pa pravkaruser posted image user posted image user posted image user posted image ?

clock-img

13.08.2007, 21:17

clock-img

Anonimen

A na kavču?user posted image  Ne, saj ni smešno, ampak me res zanima, če sta se kaj zmenila.

clock-img

13.08.2007, 21:18

clock-img

sonce in smeh

pencil-img

76

Sej sem vam napisala, da mogoče sta glih zdejle tako zaposlena, da nima časa za nas..

Vrtnica ravno zdejle sem te hotela vprašat, kje si dobila to slončico, pa sem našla napis "VEČ SMEŠKOV". Kaj je to, če je človek slep...

clock-img

13.08.2007, 22:09

clock-img

alpeli

pencil-img

34

Ne morem verjet,da obstajajo dedci,ki se dajo prosit,pa še potem ni nič iz tega....Nekaj je narobe z njim,lahko pa tudi s tabo.Razmisli!

clock-img

15.08.2007, 11:04

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: purple

Mislim, da s spanjem na kavču ne boš veliko dosegla. Poizkusi se pogovoriti z njim, naj ti pove zakaj noče več seksat.

Se strinjam.  

clock-img

15.08.2007, 11:13

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Ti greš na kavč? S tem kaznuješ samo sebe in mislim, da to ne bo nič pomagalo.

Pogovori se z njim.

clock-img

16.08.2007, 20:40

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ni otročje in ni nefer, samo po moje ne bo rešilo težav... Fantje navadno pod pritiskom ne povejo, kaj je narobe, se kvečjemu umaknejo in delajo, da ni nič... Rajši probaj bolj nežno, na izi... Na direkt postavljeno vprašenje po moje 90% fantov ne bi odgovorilo, rajši probaj malo po ovinkih, enkrat ko bo dobre volje, v smislu, kaj si želi, ali je ful zmatran,... No, če se to spanje na kavču ne bo obneslo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem