cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ena lepa zgodbica-za spremembo

clock-img

18.08.2007, 15:56

clock-img

Anonimen

O, Sandra user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ; to pa si tako lepo napisala.
Sem vesela za vaju! user posted image

clock-img

18.08.2007, 16:39

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

hvala tianna user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

18.08.2007, 18:19

clock-img

sisi80

pencil-img

248

Ja, tudi midva imava zdaj eno leto in dva meseca starega fantka. Vse je še lepše, skupaj uživamo, danes pa sva ga oddala v varstvo, bo spal pri babici, midva pa randi v dvoje. user posted image user posted image Zdajle se grem pripravit. Uživite!!!!!

Moja fanta sta smisel mojega življenja.

clock-img

18.08.2007, 18:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

hvala tianna user posted image

Ni za kaj, drugič še; samo napiši še kaj lepega in pozitivnega. user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem