cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Padla je odločitev!

clock-img

23.08.2007, 18:12

clock-img

Anonimen

Z mojim sva že nekaj časa debatirala o moji službi - predvsem to, da moram vedno biti nekje na poti ali pa tudi po 10 ur v službi in včeraj zvečer je padla odločitev. Želim si biti predvsem mama, zato počakam, da mi preteče mandat in grem nazaj v šolo učit, ker z dvema otrokoma ne bom sfolgala opravljati take službe kot jo sedaj, ne da bi otroka trpela pomanjkanje mame.

In mislim, da je moja odločitev, da bom predvsem MAMA, pravilna. Gospod Raho me pri tem podpira 100% in vesela sem, da je tako.user posted image

clock-img

23.08.2007, 18:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: raho
In mislim, da je moja odločitev, da bom predvsem MAMA, pravilna. Gospod Raho me pri tem podpira 100% in vesela sem, da je tako.user posted image

Prav si se odločila, super za vas!user posted image

clock-img

23.08.2007, 18:15

clock-img

Anonimen

Ja lušno user posted image

clock-img

23.08.2007, 18:16

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mami, otroci še prehitro zrastejo.

clock-img

23.08.2007, 18:17

clock-img

April

pencil-img

5459

user posted image  otroc so sam enkrat majhni, za drugo službo bo pa tud še priložnost, če ti v šolstvu ne bo odgovarjalo.

clock-img

23.08.2007, 18:17

clock-img

žirafica

pencil-img

229

user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.08.2007, 18:19

clock-img

Anonimen

Super.user posted image user posted image

clock-img

23.08.2007, 18:20

clock-img

Anonimen

Odkrita bom: Dolgo me je žrlo, dolgo sem študirala, kaj naj naredim, da bomo vsi zadovoljni, ker sem tudi sama bila vedno bolj nezadovoljna, da ne morem biti z otrokom, in sem našla samo eno samo samcato rešitev... Mislim, da sem se pravilno odločila... In to, kar je ena napisala: Otroci sos amo enkrat majhniuser posted image

In sama želim biti prisotna, ko bodo odraščali. Še prehitro bo namreč prišel čas, ko me več ne bodo potrebovali.

clock-img

23.08.2007, 18:36

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

user posted image Za tako odločitev! user posted image

Otroci res prehitro zrastejo in če se ne bi tako odločila - glede na to da možnost imaš - bi ti bilo kasneje sigurno žal. Ko otroci zrastejo lahko službo še vedno zamenjaš nazaj.

Uživajte!

clock-img

23.08.2007, 18:43

clock-img

purple

pencil-img

1897

Čestitam ti za tvojo odločitev. Strinjam se z vsemi vami, otroci so samo enkrat majhni.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

clock-img

23.08.2007, 18:51

clock-img

FORZA

pencil-img

521

user posted image za takšno odločitev.
Otroci res prehitro zrastejo, če imaš to možnost ti nebo nikoli žal, da si se tako odločila in s tem boš veliko pomagala svojima user posted image user posted image . V današnjem času je zelo veliko otrok, katerih mamice nimajo takšne priložnosti.
Zelo pametna odločitev user posted image user posted image

clock-img

23.08.2007, 18:56

clock-img

Anonimen

Superuser posted image . Moja mami je v šolstvu in ga bilo boljšega kot to, da je za vikende doma, popoldan doma, za praznike doma, za počitnice doma.....No, ko sem bila stara 16 let sem si želela da bi bila malo manj domauser posted image .

clock-img

23.08.2007, 18:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srček
No, ko sem bila stara 16 let sem si želela da bi bila malo manj domauser posted image .

Ko bosta moja dva toliko stara, bom si ponovno izbrala to delo, ki ga opravljam sedajuser posted image

clock-img

23.08.2007, 19:02

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

user posted image Super, te samo podpiram.
Jaz pa ravno premlevam možnost, da grem delat za 6 ur dnevno. Otroci so res tako malo časa majhni in nas potrebujejo, da je treba ta čas maksimalno izkoristiti. Bomo že delali, ko bodo večji. Če je možnost in če finančno znese, mislim, da je kar za izkoristiti.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

23.08.2007, 19:24

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

user posted image user posted image user posted image  če te podpira možek pa splohuser posted image

Imejmo se radi

clock-img

23.08.2007, 20:02

clock-img

Anonimen

Odlična odločitev, pa končno nekaj dobrega na odnosih user posted image

clock-img

24.08.2007, 07:32

clock-img

srki

pencil-img

9222

Boljše se ne bi mogla odločit, tršicauser posted image .

clock-img

24.08.2007, 07:38

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Se strinjam, otroci so samo enkrat majhni. Tudi jaz sem se pred leti odločila da bom predvsem mama.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

24.08.2007, 08:19

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Lepo.user posted image

clock-img

24.08.2007, 08:22

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Raho, čestitam!

Jaz imam tudi tako službo, da me od jutra do večera ni. V ponedeljek začnem po porodniški in dopustu. Bom videla, kako bo. Če se ne bo dalo dogovarjat, v najkrajšem možnem času poiščem nekaj drugega.

No, saj že zdaj po svetu hodim s široko odprtimi očmi user posted image , če bi kje našla novo priložnost. Me pa malo nazaj držijo gromozanski krediti...

Cvetim...

clock-img

24.08.2007, 08:40

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Raho, sem dobila kar kurjo kožo, ko sem to prebrala. user posted image user posted image Ker sem tudi sama včeraj pisala o tem problemu, da sem zelo malo s svojim otrokom. Evo, včeraj sva s partnerjem potrebovala iz Ljubljane do Tržiča 1 celo debelo uro in 15 minut! user posted image  user posted image Kaj bo šele danes, ko je petek. Bo potrebno tudi nekaj ukrenit.

Lepo, da si se tako odločila in to je edino pravilno! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2007, 09:29

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

čestitam za tako odločitev, se mi zdi smoterna. ma pa malo firbec matra, če praviš, da počakaš da ti poteče mandat, kje pa potem delaš, a si županja, a si poslanka ali kaj ...

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

24.08.2007, 09:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

a si županja, a si poslanka ali kaj ...

Nič tako hudega, samo vodja (direktorica) JZ.

clock-img

24.08.2007, 10:00

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

ulalauser posted image ....zdaj te pa popolnoma razumem, da nimaš časa....

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

24.08.2007, 10:03

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Kaj naj rečem user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem