writing-img

RE: nova borba se pripravlja

clock-img

18.01.2008, 21:05

clock-img

polaris

pencil-img

887

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

men je bilo svetovno najboljse kislo mleko na Ohridu oz. v unih hribih okoli... pa ga sicer absolutno ne maram user posted image

jaz ga sploh ne maram, pa je z Ohridskih hribov al ne user posted image

clock-img

18.01.2008, 21:05

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

pa lahk si izmenjujeva izkusnje user posted image  men pa Denzel ne sede tko zelo, ceprav za ponucat bi bil user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

18.01.2008, 21:06

clock-img

polaris

pencil-img

887

O, pa zagotovo bi še kakšnega našle,...

clock-img

18.01.2008, 21:09

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

vidim, da se tud pri hrani ne bi kregale user posted image  men je blo sam tam vsec... sem zbircna user posted image

sej mogoce si to ze povedla, ampak moj EMSO je precej visok pa pozabljam - keri letnik si? jaz 73 user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

18.01.2008, 21:11

clock-img

polaris

pencil-img

887

OK Ledenka, še bova kakšno rekli al greš osvajat Georgija na pop-tv? Jaz imam že vso tipkovnico lepljivo 

clock-img

18.01.2008, 21:11

clock-img

polaris

pencil-img

887

Joj, pa ne od tega kar ti zdaj misliš, ampak od mandarin user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.01.2008, 21:12

clock-img

polaris

pencil-img

887

Ne nisem povedala, je pa moj višji user posted image

clock-img

18.01.2008, 21:13

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jaz pa sem mislila, da od baklave user posted image user posted image user posted image  

jaz sem kar tule, skacem malce po bajti naokoli. tako da sem kar cvekavo razpolozena user posted image

clock-img

18.01.2008, 21:15

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

se pravi sva obe dobro staro vino user posted image  kot pravijo nekateri - zenske sele po 30 dozorijo in postanejo dobre ... user posted image user posted image user posted image  

clock-img

18.01.2008, 21:15

clock-img

polaris

pencil-img

887

Krasno, jaz sem tud že uspela razkužit tipkovnico in umit roke, zdaj pa me te moje mandarince še bolj zapeljivo gledajo. Bo treba še kakšno uničit

clock-img

18.01.2008, 21:16

clock-img

polaris

pencil-img

887

Jaz bom kmal dobila certifikat za arhivsko user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.01.2008, 21:17

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

uf, jaz sem jih vceraj unicla eno kilo user posted image  

clock-img

18.01.2008, 21:18

clock-img

polaris

pencil-img

887

jas sem danes kupila 3, pa jih je sam še 7

clock-img

18.01.2008, 21:18

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

dokler je stoplc dober, se ne pokvari user posted image user posted image user posted image  

clock-img

18.01.2008, 21:19

clock-img

polaris

pencil-img

887

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

dokler je stoplc dober, se ne pokvari user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.01.2008, 21:20

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

a, pol mas ti sadni vecer user posted image  jaz pijem pa shujsevalni caj, pa mi ni ravno pretirano vsec user posted image  so mi kaki drugi caji boljsi user posted image  

clock-img

18.01.2008, 21:23

clock-img

polaris

pencil-img

887

Uh, to ba pa jutr veselo na wc-ju. REci, a hodiš že dolgo k pilatesu? Daj mal mi opiši na kakšnem principu to laufa. Na bazi aerobike al bolj telovadni, mislim šponanje mišic ipd. Se tud sama odločam za kaj podobnega, al pa morda za plavanje, sam mi je pr plavanju vso to slačenje pa oblačenje kar mal odveč, pa še kapo zahtevajo v bazenu.

clock-img

18.01.2008, 21:27

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ja, jaz bi tud plavala, ce bi mela bazen na dvoriscu user posted image  

pilates ti krepi notranje misice - tiste ob hrbtenici, pa v nogah in vse trebusnjake, tako da se ti poveca gibljivost in izboljsa drza. tu, kamor hodim, imajo vec vrst pilatesa - lahko gres na jogo, navadni pilates, taki, ki je mesan z aerobiko itd. tu je link

http://www.pilates.si 

meni je vsec, ni pa poceni. ustreza mi, da si sam sproti sestavljas urnik user posted image  ker pac vsak teden nimam casa ob istih dnevih

clock-img

18.01.2008, 21:34

clock-img

polaris

pencil-img

887

Super, bom pogledala. Sem imela poleti poškodovan gleženj, pa so me po mavcu rehabilitirali v špitalu na terapijah, pa so rekli, da je ta ¨telovadba¨ neke vrste pilatesa. Trajalo je sam 20 minut, pa sem imela tak muskelfieber, da sem se komaj privlekla do avta. Po 14 dneh sem bila kot nova. Iščem nekaj prav takega. So pa delali ful simpl vaje, predvsem so temeljile na kontra zategovanju in napenjanju mišic. A je to to?

clock-img

18.01.2008, 21:38

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ja, tud nekaj takega je lahko. poanta je, da drzis taprave misice napete, vsaj pri osnovni vadbi. v MB je menda fajn na Fontani, ne vem, ce ti je to blizu  user posted image

clock-img

18.01.2008, 21:43

clock-img

polaris

pencil-img

887

Ja, mi je. Sem preverjala mal v Pristanu, pa še v enem studiu na Pobrežju, pa imam občutek, da vsi temeljijo predvsem na aerobiki (za katero nimam lufta - krive razvade user posted image ), bom pa se jutr res pozanimala tud na Fontani.

clock-img

18.01.2008, 21:44

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

A se jst režim.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem vgasnala računalnik, pa se porihtala, pa prletela nazaj...in evo..na januarkah cele užaljene... sem se tok nasmejala.... ampak norica jaz, grem pa še odgovarjat... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.01.2008, 21:45

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

kdaj pa boš povedala???? Ko ti odegovorim na ZS???? user posted image

clock-img

18.01.2008, 21:46

clock-img

polaris

pencil-img

887

Ledenka, ga šibava pogledat???

Eh Lunči, svs slutili, da naju ne boš kar tako zapustila pa nina nana. Si hotela sam preverit, če ti bova zaželeli lepo nočko, a ne? user posted image Krasno da si spet tukaj

clock-img

18.01.2008, 21:47

clock-img

polaris

pencil-img

887

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

kdaj pa boš povedala???? Ko ti odegovorim na ZS???? user posted image

Se boš pa morala že bolj potrudit user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem