writing-img

RE: nova borba se pripravlja

clock-img

20.01.2008, 21:59

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Ti pa si preber kaj sem dopisala z modro user posted image user posted image user posted image user posted image ..... hm, pa bičeka majo migitalčki user posted image user posted image ... tvoj ma pa verjetn kej druga, a ne????

user posted image

M* nemajo migetački migetalke bičkarji bičke user posted image  Kje je že moja biologija.... user posted image
No, v bistvu ni važno, le da jih orientacija ne j* user posted image

clock-img

clock-img

polaris

pencil-img

887

vidiš LuNči, še dobr da imaš nas,... se boš še marsikaj naučila user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Seveda da ne, a ni to tista znana slikca od Picassa user posted image

Pišuka, men pa se je skoz zdela znana... pa nisem vedla kam naj jo dam... ne po avtorju, ne po vsebini.... picasota, pa jst itak nisem nikol razumela user posted image user posted image user posted image user posted image

sej jih se on ni, ko se je iz macka zbudu user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

20.01.2008, 22:00

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
sem sla res merit user posted image user posted image user posted image  mi pride 1 meter lih nad koleni user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuuuu, a se pol čudiš zakaj še ni učinka tapravega... pa se je utrudjo, da pridejo do cilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2008, 22:01

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image   ajsika kar pusti..

Saj valda moramo vedet od kje pridejo naši tekmovački ven, kaj ... To je poučna slikca. MOgoče bo zdaj kateri ratalo zanosit, ko vemo kak ta stvar zgleda... user posted image

ti ko si tršica... a mi lohk razložiš kaj je na tej sliki poučnega... ker jst ne vem kaj sploh predstavlja user posted image user posted image

user posted image

Tiste pikčaste črtice .... kar sledi jim in si zapomni njihovo pot, pa ko boš videl podobno podobo kje, si v mislih nariši podobne črtice in jim sledi...

Pišuka ampak potem bodo zopet napačna vhodna vrata... user posted image

clock-img

20.01.2008, 22:02

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image

M* nemajo migetački migetalke bičkarji bičke user posted image  Kje je že moja biologija.... user posted image

tocn tak, ce se kaj spomnim user posted image user posted image user posted image  hja, moje ocitno j* orientacija, ce mi plombe gledajo user posted image user posted image user posted image  al pa to pomen, da delamo zobozdravnika, bom vsaj zobe mela porihtane user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

20.01.2008, 22:02

clock-img

polaris

pencil-img

887

sem sla res merit user posted image user posted image user posted image  mi pride 1 meter lih nad koleni user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuuuu, a se pol čudiš zakaj še ni učinka tapravega... pa se je utrudjo, da pridejo do cilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh sranje, pol pa moji tud zalutajo. Zdaj pa grem jaz stole merit user posted image

clock-img

20.01.2008, 22:03

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

tocn tak, ce se kaj spomnim user posted image user posted image user posted image  hja, moje ocitno j* orientacija, ce mi plombe gledajo user posted image user posted image user posted image  al pa to pomen, da delamo zobozdravnika, bom vsaj zobe mela porihtane user posted image user posted image user posted image

Čuj če bo šlo tak naprej, takrat ne boš več rabla zobozdravnika... user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2008, 22:03

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

Ha ha ha ... bodo poplave v Prekmurje, če bo to šlo tak naprej ... user posted image  Jočem od smeeeeeehaaaaaaa

clock-img

20.01.2008, 22:04

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

bejbike, jutri vas bom brala daje, se moram spokat user posted image  

ej, ta vikend ste mi pa polepsale user posted image  sem se tak nasmejala ko ze dolg ne user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2008, 22:06

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

aha, juter smo še na liniji...pol v torejk pa kreneš, a ne???? Ampak ene deset minut pa si še lohk z nami... in nam ne pokvar vsega... user posted image user posted image

clock-img

20.01.2008, 22:07

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

ledenka - No, prav to sem hotela zdaj tudi jaz napisat user posted image

Nočka pa poredne bodite! Ne pozabite, če vašemu ni za akcijo, se vedno najde kak prijeten (ampak pazi: ne prileten) sosed in njegova pomoč za žensko v stiski. Če nimate soseda pa tudi vibratorčki delajo čudeže user posted image

cmoka pupe!

clock-img

20.01.2008, 22:08

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Ha ha ha ... bodo poplave v Prekmurje, če bo to šlo tak naprej ... user posted image  Jočem od smeeeeeehaaaaaaa

Ti kr joč... mogoč bo tvoj mislu da ti tečejo solze zarad njega in njegove bolezni.... pa te bo mogoč dans še uslišu, pa ne bo potrebe po risanju...

Jst pa si grem ogledat črtice na unem čudu.... da vidim.... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2008, 22:08

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

aha, juter smo še na liniji...pol v torejk pa kreneš, a ne???? Ampak ene deset minut pa si še lohk z nami... in nam ne pokvar vsega... user posted image user posted image

jutr sem se z vami, ja, pol pa tud upam, da se mi bo ratalo prikonektat user posted image

polaris, po moje bo prucka boljs ko stol user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2008, 22:09

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Kaj je dobra stvar menstre?
Da imam že naštelan vložek, ko berem vas babe in se od smeha polulam. Pa še mokra sem od vseh vaših slikc, pa angelčkov, pa.....
Pa se nisem tuširala tko ko lunca user posted image .
Ma ste pa načvekale v 2 dnevih 11 strani user posted image , sem vas tolko časa prebirala, da je moj zaspal zraven user posted image . ****. Pa une slikce, ki ste jih sprot brisale sem zamudila user posted image user posted image user posted image , jao meni, kolk sem žalostna. Zdej grem pa pančkat, da me jutri ne bo kap, ko bo budilka zazvonila.

clock-img

20.01.2008, 22:10

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

pa se en vic za lahko noc:

- Se pri analnem seksu lahko zanosi?
- Seveda lahko, kako pa mislis, da nastanejo odvetniki!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2008, 22:12

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

ooooooooooooo špelči.... super za vložke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jst sem te pa že kregala prek ZS-jauser posted image user posted image
Ampak veš kaj... a ti mogoč veš kva za hudiča je na uni slikico ki jo je prlepla ajsi.... pa kam za hudiča vodija une črtkane črtice user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

speeelkiiicaaa --- user posted image  Ma za temi slikcami tudi jaz žalujem...user posted image .  Me kar matra, kaj je bilo tam tak lepega ... user posted image

ajsi -- user posted image  zdaj vem vsaj s kerega konca pridejo odvetniki user posted image

RR je res poučna stvar!

Eto -- zdaj pa res nočka!

clock-img

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

pa se en vic za lahko noc:

- Se pri analnem seksu lahko zanosi?
- Seveda lahko, kako pa mislis, da nastanejo odvetniki!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja ja, bejš pakirat, ker bom hin! user posted image  od smeha user posted image

babe žabe, grem spat... lepo se mejte in lepo sanjajte... nočka

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 20.1.2008 22:16:49 >

clock-img

20.01.2008, 22:20

clock-img

polaris

pencil-img

887

Ajsi, sem jutr zvečer odsotna, zato ti že zdaj želim prijetno potovanje, fullllllllllllllllllll uživaj in čim manj delaj (pa na kisel mlek z bregov ne pozab user posted image )

Nočka

clock-img

21.01.2008, 10:19

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

dobro jutro! kako ste kaj danes, drage punce? kavico sem vam skuhala user posted image  zdaj pa moram mogoče še kaj nardit... eh, bi šla pa kot običajno ob ponedeljkih raje pod odejo user posted image

clock-img

21.01.2008, 11:39

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

dobro jutro! kako ste kaj danes, drage punce? kavico sem vam skuhala user posted image  zdaj pa moram mogoče še kaj nardit... eh, bi šla pa kot običajno ob ponedeljkih raje pod odejo user posted image

hja, dobra je tale nevidna kavica... verjetn je brezkofeinska user posted image user posted image user posted image user posted image  Drgač pa...ajsi isto kot...bi raj bla pod kovtrom, kot pa tukaj... sem ravn dans razlagala direktorju, kak mi niso pondelki simpatični in bla bla... seveda me je butast gledu... user posted image user posted image user posted image
no kratko javljanje sem izpeljala... lepo se mejete user posted image

clock-img

21.01.2008, 11:41

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

viš, tko je, če poskušam kake manjše slikce limat user posted image user posted image user posted image  bo kar velika morala bit, sej rabimo dans bolj velike kave user posted image
user posted image

clock-img

21.01.2008, 14:15

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

user posted image  I just hate Mondays.

Pa resno reeesnoooo!!!!!

Eto, tudi moje javljanje je končano. Grem kar v posteljo.

Ta kava je bila zdaj z neba poslana! user posted image

clock-img

21.01.2008, 14:40

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Am...jutro...dan....

kako ste? Kaj novega? Kaj starega?

Včeraj sem do kompa prišla šele ob 23 uri, pa vas ni bilo več...user posted image sedaj pa vas tud ni...
...doooooooooooooooolgčas.....

user posted image
user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem