cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: nova borba se pripravlja

clock-img

02.02.2008, 17:45

clock-img

polaris

pencil-img

887

Se* jaz bi tud plavala user posted image .

Erin, seveda lahko poješ, pa še štango ti bomo dal, uno za mikrofon mislim user posted image .

Špelka, zobna vila mi je mal prizanesla, me je sam navrtala, ampaj zobki, ti so pa ostali user posted image (no vsaj zaenkrat še user posted image ).

clock-img

02.02.2008, 17:54

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Ja pupe! Ma ne morete zdaj vse enega tipa met, no!!!!!

Na, da se ne boste nazadnje še steple (in bi naš band šel po gobe):

user posted image
user posted image
user posted image

ps: Ampak pri tem zadnjem, pa jaz dobim mehka kolena, kak je sladeeek!

clock-img

03.02.2008, 13:06

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Punce poglejte to: navodila za pravilno uporabo dojenčkov

http://www.bildschirmarbeiter.com/fun_12167_richtiger-umgang-mit-babies.html

user posted image user posted image user posted image

Pa če razumete angleško  si poglejte to, jaz sem se skor polulala od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=4y-waHLz-TU

clock-img

03.02.2008, 17:17

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

user posted image  user posted image  Eriiiin, zdaj si me pa res pošteno nasmejala s tem! user posted image

Eto punce.. mene je začelo skrbet... Kjeeeee steeeeeeeeeeee? user posted image

Častim kavico  za vse, mogoče boste pa kasneje kaj prispele čvekat gor. user posted image

ps: Mi boste držale pesti za jutri? Da bodo same dobre novice ...

clock-img

03.02.2008, 17:21

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jaz sem tule user posted image  sem ti lihkar na ZS odgovorila user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

03.02.2008, 17:40

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jaz sem tule user posted image  sem ti lihkar na ZS odgovorila user posted image

You've got mail. user posted image

Hm, mene je začelo malo skrbet za LuNco .. če se je njenemu odprlo, zdaj pa nonstop akcija? user posted image  user posted image  

clock-img

03.02.2008, 17:48

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

pol bo lunca jutri hodla na O user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

03.02.2008, 17:58

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Se* user posted image ne skrbi, vse bo ok! bosta vsaj vedela, pri cem sta user posted image  sicer pa mas ZS user posted image

clock-img

03.02.2008, 18:16

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

pol bo lunca jutri hodla na O user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image

Jo bomo videli! user posted image  Upam...

clock-img

03.02.2008, 18:17

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jaaaa, sej bo ratal vas meeting user posted image  

jaz te bom lahko pa povabla na kavo iz avtomata v bolnici user posted image  

clock-img

03.02.2008, 18:19

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Se* user posted image ne skrbi, vse bo ok! bosta vsaj vedela, pri cem sta user posted image  sicer pa mas ZS user posted image

Hvala enako ajsika user posted image  Everything's gonna be alright!

http://www.youtube.com/watch?v=KAJbFrKC91I

clock-img

03.02.2008, 18:21

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

user posted image  user posted image  

No, bove pa avtomatkale.

clock-img

03.02.2008, 18:23

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image  user posted image  

No, bove pa avtomatkale.

sem zadnjic ugotovila, da sploh ni slab kafe tam user posted image

clock-img

03.02.2008, 18:31

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

user posted image  Bove sprobale to stvarco tam.

Ej, jaz se pa ne spomnim točnega datuma moje zadnje user posted image . Mislim!!!! Kako sem lahko to izpustila iz glave user posted image  Sem se tak zrelaksirala od vsega tega, da sem še to pozabila? Tipično zame... Še dobro da se spomnim svojega imena. (Saj se ne, ampak na osebni mi piše user posted image )

clock-img

03.02.2008, 18:41

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image  hm, po moje moras kar malce nazaj po borbi pogledat, sigurno si kje napisala user posted image

clock-img

03.02.2008, 18:54

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

user posted image  hm, po moje moras kar malce nazaj po borbi pogledat, sigurno si kje napisala user posted image

Iščem, iščem... Mislim, da je bilo tam nekje 14.01... user posted image  Ma imam še nekje kartonček, kam si zapišem vse te stvari, pa še v petek  sem ga nekje videla, danes se je pa vdrl v zemljo user posted image  Mislim, da mi ga je nekdo skril... user posted image

clock-img

03.02.2008, 18:56

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jaz ga nosim kar v denarnici, nekaj cajta sem sicer izpolnjevala menkol, pa ni bilo ravni\o prevec produktivno user posted image  cez nekaj casa sem pozabila, da moram user posted image  

clock-img

03.02.2008, 18:59

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Iščem, iščem... Mislim, da je bilo tam nekje 14.01... user posted image  Ma imam še nekje kartonček, kam si zapišem vse te stvari, pa še v petek  sem ga nekje videla, danes se je pa vdrl v zemljo user posted image  Mislim, da mi ga je nekdo skril... user posted image

ja 15.1. si pisala, da se user posted image  poslavlja, tako da je prisla najbrz kaj prej kot 14?

clock-img

03.02.2008, 19:03

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

ja 15.1. si pisala, da se user posted image  poslavlja, tako da je prisla najbrz kaj prej kot 14?

user posted image   user posted image   user posted image

Pri katerih letih se začne demenca?

clock-img

03.02.2008, 19:13

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image  eh, dokler jutri ne pozabis tja it, se nisi dementna user posted image  ja se dobro, da mamo borbo, ko si te zadeve gor pisemo user posted image

clock-img

03.02.2008, 19:43

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

user posted image  eh, dokler jutri ne pozabis tja it, se nisi dementna user posted image  ja se dobro, da mamo borbo, ko si te zadeve gor pisemo user posted image

KAM? user posted image  user posted image  user posted image  

clock-img

03.02.2008, 19:45

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

user posted image  user posted image  user posted image  

Jao, bleščice sem si pozabila nabavit user posted image  Kaj pa zdaj?  A mi jih pošle kera na ZS?

ps: sem ugotovila kdaj je bila user posted image  user posted image  12.01!

clock-img

03.02.2008, 19:45

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

oj bejbe, kako ste?
a ste fajn? sneg pada, a ni to lepo...škoda le, da ni že v petek

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

03.02.2008, 19:49

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kje je sneg? v Lj ga ne vidim user posted image  

Se* bom raj dala kak body-painting user posted image  kakega klovna, sam da se dr ne bo roka od smeha tresla user posted image

Soncek! user posted image  jutri grem v bolnico, v torek mam laparo, pa sem rahlo zivcna, pol pa neumnosti kvasim user posted image

clock-img

03.02.2008, 19:56

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

oj bejbe, kako ste?
a ste fajn? sneg pada, a ni to lepo...škoda le, da ni že v petek

Iiiiiiiiiiiiiiii sneeeži??? user posted image  
Ampak, pri nas pa ne ... še!

Se* bom raj dala kak body-painting user posted image  kakega klovna, sam da se dr ne bo roka od smeha tresla user posted image    Jao!!!!!! Super ideja!!!!!!  Ampak, jaz ne bi klovna, jih ne maram. Bom jaz enega Nemoja gor narisala raje ...

Soncek! user posted image  jutri grem v bolnico, v torek mam laparo, pa sem rahlo zivcna, pol pa neumnosti kvasim user posted image   Eh, ne sekiraj se, saj niti ni za opazit. user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem