writing-img

RE: nova borba se pripravlja

clock-img

10.02.2008, 19:29

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Lunci, dobro sem user posted image  vsaj mislim user posted image  cudni so tile dnevi, sej vem, da se mi je zaradi narkoze mal premaknilo v mozganih user posted image

cez vikend sem pocivala, jutri pa v sluzbo - se ze skor veselim user posted image  no, vceraj sva bila mal v shoppingu, so mace rable hrano user posted image  pa zacela sem se it domaco pridelavo hrane - kalcke pridelujem user posted image  so ful dobri user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

10.02.2008, 19:43

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

OOOOO ajsi, sam da je o.k s teboj... a, sam mace so rable hrano? A vidva pa zivita od ljubezni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čuj, a bi mi kej kalčkov poslala po pošti????user posted image

No, špelka, ko si si kupla nov pralni stroj... tole ti bo ziher prav prišluser posted image
user posted image

clock-img

10.02.2008, 19:58

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Luncika, po najino hrano hodim na trg user posted image  mam vsaj feeling, da je bolj zdravo user posted image  kalcke pa dobis, dostava na dom user posted image  edin fora je, da jih moras 3x na dan zalivat user posted image  in to mi je ratalo zaj, ko sem bla doma user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

10.02.2008, 19:59

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

piiiikaaaaapooookkkkkaaaaa pa sej bi te okregala, pa te je že lunca dost.user posted image  Upam, da si se spočila ko si bila na off-u zdej pa malo bolj resno prosim lepo. Minimalno vsak dan en post, pa bova kmalu ujele luno na 2000-ki.
erin ne nas delat živčne prosim lepo. JAVI SE.
lunca user posted image user posted image user posted image  moje gačice so čiste tud brez veniša user posted image user posted image user posted image .
Ja no se jutri spet kej slišimo ko bomo na šihtu a ne?
Nočko.
aaaa ne grem še, ajsika vidim te. Kak si kaj? Kalčki? Jest bi raje regrat.user posted image

clock-img

10.02.2008, 20:02

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

hja, ajsi, ti sam pošlji....user posted image

špelka, kam zdej greš????

jst maile pucam... ene 300 neprebranih je v roku slabih dva tedna... pa jih mal na zabavo popam...

Pa še en kratek... moj se je nekam čudn smejal, ko sem mu ga prebrala...user posted image user posted image
Kaj je moški, ki vara svojo ženo?
Svinja.
Kaj je moški, ki ne vara svoje žene?
Lena svinja.

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 10.2.2008 20:03:23 >

clock-img

10.02.2008, 20:04

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Kam grem? Ja hotla sem it v posteljo je bil naporen vikend pa mi spanjca primanjkuje. A maš boljšo ponudbo.user posted image

clock-img

10.02.2008, 20:11

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Špelči...sebe... a sem dost, o.k? user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2008, 20:13

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

hja, jaz lahk sam solato iz kalckov ponudim user posted image  pa kup opranega perila, ki caka na obesanje user posted image  se javi kera?

clock-img

10.02.2008, 20:16

clock-img

polaris

pencil-img

887

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Polaris, kam si pa ti mrknila?

O, saj nisem mrknila, ful mislim na vas, sam ¨prijazno¨ pismo sem dobila iz faksa, ker preveč zabušavam, pa moram naredit tud kaj v tej smeri...

In kako ste kaj moje babežabe?

clock-img

10.02.2008, 20:20

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

luna tebe bi ja (ne vem kaj vse je vključeno v tej ponudbi)user posted image , ajsika solata iz kalčkov je tud mamljiva perilo pa kr imej. Tega imam dost doma. Ti pa lahko pridem speglat cunje, ker nenormalno rada likam.
polaris a si se ustrašla lunce a ne? K se ta razp......kr letite vkup. "prijazno" pismo. Kaj so ti prošnjo poslal, če bi bla prosim lepo še en let njihova študentka?user posted image user posted image
Ne zdej grem pa res spat, očke ne prenesejo več svetlobe.

clock-img

10.02.2008, 20:20

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

polaris, nedelja zvecer NI za faks, sluzbo itd user posted image

clock-img

10.02.2008, 20:22

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

spat???!!! sej se je dan komaj zacel user posted image  

lunca, ti pa si spet mrknila user posted image

clock-img

10.02.2008, 20:30

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

ne ne...sej jst sem tu... sam na zabavi mal šale gor popam... user posted image user posted image user posted image user posted image
Špelka, mene bi res mela??? Dej dober premisl... veš, sej mene še lohk nafutraš... ampak moj karaklter.... uh, ta bo pa težka.... k je sam tak težek....user posted image user posted image user posted image user posted image

adijo pamet....user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=403AewUdbmQ&feature=related

clock-img

10.02.2008, 20:34

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

luncika, ce mas tezek karakter, pac 3 sedeze v letalu zasedes user posted image

clock-img

10.02.2008, 20:34

clock-img

polaris

pencil-img

887

Saj si tud jaz govorim, da je nedelja gospodov dan, ampak nič ne pomaga,... knjiga je  še vedno debela, glava pa prazna,...

In Ledenka, počutje boljše? Glede na to, da si šla med vrtnarje, boš počas že v stari formi user posted image .

Špelka, a ti pa kar s kurami spat user posted image

LuNčikaaaa, kak si kaj? Je bila dobra tortica?

clock-img

10.02.2008, 20:39

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

hja, kdaj pa mas izpit? ce mas dost casa, lahko mogoce danes prespricas user posted image

clock-img

10.02.2008, 20:40

clock-img

polaris

pencil-img

887

Pred enim mesecem

clock-img

10.02.2008, 20:42

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ok, tega pa ne razumem prevec user posted image  se pravi, da ga moras takoj it delat? kaj pol se tule visis, pojdi, me pa bomo navijale user posted image  

clock-img

10.02.2008, 20:43

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

polaris, no ja... krema je dobra, testo pa ne prevč...ampak za pojest bo. Jst še sam delam testo od pijane neveste.

ajsika, sej moj karakter ni velik... je težek... tak za tri letala, ne pa sedeže user posted image
Tale komad pa jst poslušam zdejle:
http://www.youtube.com/watch?v=G02xoDwBrIU&feature=related

clock-img

10.02.2008, 20:48

clock-img

polaris

pencil-img

887

user posted image user posted image user posted image bravo LuNa, tega komada pa že dolgo nisem slišala

clock-img

10.02.2008, 20:55

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

to je pa res star komad user posted image  

Lunci, kaj krema je Nutela al das se kaj noter? joooj, kolk bi zaj neki sladkega... pa ne smem user posted image

clock-img

10.02.2008, 20:56

clock-img

Erin

pencil-img

7060

EVO MEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kje sem?? Kje ste pa ve? Lumpe, vas bom sedaj lovila pa čakala tukajuser posted image , samogovore pa ne bom mela če vas ni ane?user posted image

Zaspana sem kot medveduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se grem k mojmu na kavč stisnt...uf...pašeeeeeeuser posted image

Se yaaauser posted image

clock-img

10.02.2008, 21:00

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image user posted image user posted image  Erin, dobro, danes si se oglasila user posted image user posted image user posted image  

pa kaj ste danes vse zaspane? jaz pa cisto nic, je pa res, da sem do 11h spala user posted image  

clock-img

10.02.2008, 21:03

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

ja, je star komad... ampak men tak dober user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi ga je moj dragi poiskal na netuuser posted image
Krema je pa: sladka smetana + nutela.

No erin, vsak dan ima, da se prfočkaš...

jst pa zaspana še ravn nisem ful... sam grem pa v postlo.... juter morem spet zjutri vstat user posted image ...jah, kot vsak pondeljek user posted image
ajsi, zakaj pa ne smeš sladko???

clock-img

10.02.2008, 21:11

clock-img

polaris

pencil-img

887

Jaz se za danes poslavljam. Želim vam še prijeten večer pa lepe sanje

Nočka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem