cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: nova borba se pripravlja

clock-img

20.02.2008, 19:15

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Oj.Bom kratka, nimam cajta.
Miss U all. Nosečke in šenenosečke. Cmok za vse.
Pa, pa

clock-img

20.02.2008, 20:33

clock-img

Argojuhica

pencil-img

256

Lep dober večer,
erin hvala za povabilo. Imam prav slabo vest, ker vas takole zanemarjan, vendar sem takoooo zaposlena, da nimam časa niti ... in rezultat tega je še vedno -. Ta teden smo na dopustu, ker ima najin Gregi jutri tri leta in bo žurka. Vidim, da bi rade papcale regrad; vabljene ste na naš travnik, kjer se lahko vse napasete. Verjetno sem veliko zamudila tačas, ko me ni bilo na klepetku, sicer pa iskrene čestitke čakajočim in punje za borke.
Se tipkamo.

clock-img

20.02.2008, 20:37

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

o župca naša...kako lepo te je brat...to mi je polepšalo večer
žurka praviš - ja kaj pa drugega, treba se je veseliti
ne vabi nas preveč na vaš travnik, ker nas bo tam cela četa...no midva z erin bova sigurno :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

20.02.2008, 20:56

clock-img

Argojuhica

pencil-img

256

Hvala sonček, tudi meni je danes lepo, ker po dolgem času sedim pred računalnikom  brez kakršnekoli obveznosti. Glede rjegrata pa nič bat, dovolj ga je za vse mandžonke.

clock-img

20.02.2008, 21:19

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

oooojjjj Argojuhica tebe pa res že dolgo ni bilo naokoli, dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa da se mal pohvalim - meni pa mami jutri prinese celo vrečko regrata, njami, njami komi čakam, ker ste mi tu take lušte naredile.user posted image

clock-img

20.02.2008, 21:22

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jaz bi tuuuuudiiiiii regrat user posted image user posted image user posted image  samo sem prelena, da bi ga sama delala, pa cakam na kako povabilo user posted image user posted image user posted image  

ojla juhica, si nas nasla user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

20.02.2008, 21:24

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ledenka - eno vprašanje zate - a imaš ti zelo rada kavo?

pravzaprav imam raje caj user posted image  ampak na tehle kavicah so take lepe slikce, pa jih neznansko rada limam gor user posted image  imam rada belo kavo s cimetovo slikco user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

20.02.2008, 21:27

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ledenka, no saj smo ih me tudi zelo vesele
si nas kar malo razvadila vsako jutro tako lepo pridiši :)

clock-img

20.02.2008, 21:34

clock-img

Argojuhica

pencil-img

256

oj trinity, hvala, ja sem vas prišla malce obiskat.
Jst bom pa ju3 naredila kuhan por z jajčki, ker mi je v soboto moj mož celi vrt preoral. Prej je pa pobral ves por in ga spravil v klet. Pravega mešanega radička tudi več ni. Do sobote smo ga jedli, sedaj ga kar pogrešam. Moj pravi, da je potrebno pozimi preorat, da zmrzne zemlja, pa škodljivci, pa plevel. Kako hudička bo zmrznila, ko pa je bilo danes 11 stopinj. Kmet ni kaj!?

clock-img

20.02.2008, 21:35

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

soncek, saj zato vam jih kuham, se ni bilo dneva, da se mi vsaj ena ne bi zahvalila user posted image  in kot vsaka dobra kuharca mi je to uzitek user posted image  

sem se znasla v dilemi... sva narocena pri Reskotu aprila... zdaj pa me mika, da bi probala marca dobit datum user posted image  ful me mika, pa ne vem, zakaj user posted image  k sva rekla, da bova se mal klasicno poskusala, zaj ko veva, da je z nama vse vredi.

clock-img

20.02.2008, 21:36

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

juhca, vsaj v LJ je bilo zjutraj izjemno mrzlo, pod 0, tak da... kaj pa vem user posted image  jaz vem samo, kdaj je treba roze v tegle posadit user posted image

clock-img

20.02.2008, 21:43

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Bom brzinska... vsem en lep pozdravček, pa objemček pa poljubček!!!! Mejte se lepo.... se beremo... enkrat... ko bo več cajta!user posted image user posted image

Erin, tebi pa svaka čast, da ti je ratal in ti še ratuje tele stare babe žabe na kup spravlat user posted image user posted image user posted image user posted image . Maš čokolado v dobrem.

clock-img

20.02.2008, 21:44

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ledenka - sori, ne razumem, kako misliš klasično?

clock-img

20.02.2008, 21:46

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ledenka - sori, ne razumem, kako misliš klasično?

user posted image  na obicajen nacin, s seksom user posted image

clock-img

20.02.2008, 21:50

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

aha, zakaj potem potrbuješ datum v marcu?

clock-img

20.02.2008, 21:55

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ne vem, zakaj me to tak mika user posted image  mogoce zato, ker sem prepricana, da bi z umetno takoj uspelo user posted image

clock-img

20.02.2008, 21:58

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ledenka, april bo tukaj ena dva...
do takrat pa veselo na delo...izkoristita plodne dni...pa ni hudič da ne bi uspelo

clock-img

20.02.2008, 22:02

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

sej, sem ful pozitivna user posted image  sam moj mora sodelovat, tko ko se sika user posted image  to zna bit problem vcasih, ne bi verjeli user posted image

clock-img

20.02.2008, 22:07

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ja, vrjamem, se zgodi...sej pomlad je glih čas za stiskanje

clock-img

20.02.2008, 22:10

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kdaj pa ti spet zacnes? user posted image  

clock-img

20.02.2008, 22:12

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

nec marca grem po inekcije, špikanje aprila...komaj čakam že inekcije...zdaj bo lažje vse to šlo

clock-img

20.02.2008, 22:14

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ze imas datum? ti si na GK?

clock-img

20.02.2008, 22:15

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ja jaz moram poklicat ko dobim M pa grem v nov boj
sem na gk ja

clock-img

20.02.2008, 22:19

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kako ti je vsec na gk? midva sva bila na predavanju o OBMP, pa je bilo mojemu kar vsec. tako da GK ni cisto izkljucena, kaj pa vem.

clock-img

20.02.2008, 22:21

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

jah kaj naj rečem, jaz ne vem, kako je kje drugje
jaz sem bila zelo zadovoljna
dr. mam ful fajn, res
sestre na ivf postopku so pa tudi zelo v redu
nimam slabih izkušenj

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem