writing-img

RE: nova borba se pripravlja

clock-img

21.02.2008, 20:35

clock-img

Erin

pencil-img

7060

špelka - kje igra tvoj hokej?? Moj brat je bil tud hokejist...sedaj je pa trener..pravzaprav ne...nek u pisarni sedi...user posted image ..to je pa tko k maš polbrata za katerega izveš pri 10 letih, ga srečaš prvikrat v lokalu pri 20 in samo še preko TV veš kaj se z njim dogaja...
Potem je pa še od bivše kolegice brat hokejist, pa od druge kolegice fant hokejist...pa  moj mlasjši polbrat bo kmalu v reprezentanci...NOROOOOOuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2008, 20:35

clock-img

polaris

pencil-img

887

je nimam, ti pa lahko pošljem kinder happy hippo, vse kar je kinder je ful dobro - si za?

clock-img

21.02.2008, 20:38

clock-img

Erin

pencil-img

7060

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Špelka - reklame so, pršibaj nazaj

konc reklam. user posted image  Men se pa čokolada lušta.

Jest jo pa maaaaam...eno lepo vijoličnooooooo......MILKOOOOOOOOOOuser posted image

clock-img

21.02.2008, 20:42

clock-img

polaris

pencil-img

887

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

..to je pa tko k maš polbrata za katerega izveš pri 10 letih, ga srečaš prvikrat v lokalu pri 20 in samo še preko TV veš kaj se z njim dogaja...

Erin, še vseeno ni tako hudo kot pri moji prijateljici, ko se je ¨bratec¨ pojavil kot enakopravni dedič na zapuščinski razpravi... jih je skoraj kap user posted image

clock-img

21.02.2008, 20:44

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

babeažbe ve tuki res sam o hrani čvekate, pa človeku lušte delate ob taki nenormalni uriuser posted image

No Spelka čestitke za folikle, zdaj jih le še lepo zalivaj ( beri s pivom alkoholfrei), da bodo veliki kot je treba

Sonček upam da najdeš kako fajn destinacijo za dopustuser posted image

Jaz pa te počitnice kar doma preživljam, moj delauser posted image , pa še tečka se je napovedalauser posted image
Bodite pridneuser posted image user posted image user posted image  da bo velikouser posted image  in ostanite v cvetjuuser posted image

clock-img

21.02.2008, 20:45

clock-img

Erin

pencil-img

7060

u šit..to pa je bila krizauser posted image user posted image user posted image ..

clock-img

21.02.2008, 20:47

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Sem šla v omare tavhat in sem našla milka knusper kugeln. Sliši se dobro in.....sam malo da dam v usta.....ja........mmmmmmmm........ne morem verjet..........jp odlične so user posted image . Notr so krispiji tko da še mal zahrusta.
Ampak kinder hippo tud ne bi bil slab veš. Pa tista frjolčna milka tud ne.
Moj je včasih igral hokej pri triglavu, zdej pa igra v šenčurju. Nč resnega bolj zabava.

clock-img

21.02.2008, 20:48

clock-img

polaris

pencil-img

887

ne vprašaj... še kakšna. Tipu je ime isto kot je bilo očetu in je po izgledu njegova kopija, le v mlajši izvedbi. Mislim, da si mama še danes ni opomogla. Je pa bil karakter, se odpovedal svojemu deležu in kot car odšel iz sodne dvorane.

clock-img

21.02.2008, 20:50

clock-img

polaris

pencil-img

887

Ti Špelka, a nisi zadnjič nekaj govorila, da opremljata stanovanje? A morda veš, kje bi imeli mal večjo izbiro okenskih kljuk?

clock-img

21.02.2008, 20:51

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

trinity kako to misliš napovedala? A je a je ni? Če se ti šele napoveduje ima ajsika take fejst metle za user posted image  odganjat. Upam, da je ne bo.
polaris ja opremljava. Včerej sva kuhinjo dobila, pa spalnico imava že (sicer brez omar ) no ja pa otroško sobo pa kopalnico. Dnevne sobe pa nimava, ker sva jo zamenjala za otroško sobouser posted image .
okenske kljuke. Veliko jih imajo v merkurju. Pri nas imamo en center, kjer najdeš samo gradbeni material in take prčkarije v tistem običajnem merkurju ne vem če so. Pa v oblču jih imajo malo morje. Tega imamo tudi v Kranju. Za ostalo pa ne vem.

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 21.2.2008 20:52:02 >

clock-img

21.02.2008, 20:52

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Uf...no mene to ne more več doletet...mami ima samo mene in brata, oče je umrl in so tako vsi njegovi MORALi izvedeti zame...je bila kar malo kriza takrat...user posted image

Punce, prej sem jedla ananas sedaj me pa tak čudno v jezik "bode"user posted image ...a še katero kdaj???

clock-img

21.02.2008, 20:53

clock-img

polaris

pencil-img

887

Trinity hi, sem te prej kar spregledala. Hvala za lepe želje, sam brez user posted image user posted image danes ne bi bilo efektivno, zato pa raje klepetamo tle gor user posted image

clock-img

21.02.2008, 20:55

clock-img

polaris

pencil-img

887

Vau Erin, jaz imam tud ananas v hladilniku, pa smetano... user posted image (beri smailiseslini). Bom takoj nazaj

clock-img

21.02.2008, 20:56

clock-img

polaris

pencil-img

887

Špelka, REKLAMEEE

clock-img

21.02.2008, 20:57

clock-img

Erin

pencil-img

7060

SMETANA???? SMETANA!!!!!???? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne mi luštov delat.......

clock-img

21.02.2008, 20:59

clock-img

polaris

pencil-img

887

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

okenske kljuke. Veliko jih imajo v merkurju. Pri nas imamo en center, kjer najdeš samo gradbeni material in take prčkarije v tistem običajnem merkurju ne vem če so. Pa v oblču jih imajo malo morje. Tega imamo tudi v Kranju. Za ostalo pa ne vem.

ja, bo potrebno pogledat v kaki gradbeni štarcuni. Sem bila v Bauhausu, Baumaxu in Obiju, pa imajo sam plastično v dveh barvah user posted image

clock-img

21.02.2008, 21:00

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

Uf...no mene to ne more več doletet...mami ima samo mene in brata, oče je umrl in so tako vsi njegovi MORALi izvedeti zame...je bila kar malo kriza takrat...user posted image

Punce, prej sem jedla ananas sedaj me pa tak čudno v jezik "bode"user posted image ...a še katero kdaj???

clock-img

21.02.2008, 21:00

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Še dobr, da ne maram smetane, ampak ananas, tega bi pa zmazala ene par kolobarjev. Polaris za kljuke sem ti že gor napisala a si vidla. Pa kake reklame? Jest med reklamam skoz tipkam tko da je že konc vsega. Še dobr, da imajo zanič filme tko da sem do forenzikov vaša, pol pa nč več.

clock-img

21.02.2008, 21:01

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

to prvo ne razumem ... kako misliš so izvedeli za tebeuser posted image

Po anansu pa tud mene jezi peče - ne špika pač pa peče

clock-img

21.02.2008, 21:01

clock-img

polaris

pencil-img

887

SMETANA???? SMETANA!!!!!???? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne mi luštov delat.......

Ne jokat, je poteku datum, pa sem jo zabrisala vstran (user posted image ) Je že bolje?

clock-img

21.02.2008, 21:02

clock-img

Erin

pencil-img

7060

user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2008, 21:03

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

sam tolažit pa res znaš user posted image

clock-img

21.02.2008, 21:03

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

Uf...no mene to ne more več doletet...mami ima samo mene in brata, oče je umrl in so tako vsi njegovi MORALi izvedeti zame...je bila kar malo kriza takrat...

Punce, prej sem jedla ananas sedaj me pa tak čudno v jezik "bode" ...a še katero kdaj???

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Po anansu pa tud mene jezi peče - ne špika pač pa peče

No takole sem mislila, tole citiranje mi ne gre in ne gre ... eh enkrat se bom že naučila, saj ne zameriteuser posted image

clock-img

21.02.2008, 21:04

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

Spelka ni je še - so pa majhni rjavi flekci s katerimi se mi sedaj že tretji mesec napovedujeuser posted image , mogoče bi pa res ledenkine metle pomagaleuser posted image

Polaris brez user posted image  pa res ne more bit akcije, no boš pa zato lahk mal več klepetala pa bouser posted image

clock-img

21.02.2008, 21:04

clock-img

Erin

pencil-img

7060

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

jah tko no...jaz sem ena fletna posledica skoka čez plot in so me večini prekrivali  dokler ni umrl..potem pa šok...ampak itak nimamo stikov..s polsestro sva jih navezali šele to poletje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem