writing-img

RE: nova borba se pripravlja

clock-img

20.03.2008, 21:12

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Ej, tega    sem pa     glih    kar bralauser posted image user posted image user posted image

in pol svizec zavije... banano?

ne, ZAJCA!

clock-img

20.03.2008, 21:12

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
Full    dober    vic! Ampak    jaz poznam    enega    Enisa  user posted image    . Reeeees!     user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, upam, da njegova okolica ne pozna tega vica user posted image  bogi on user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

20.03.2008, 21:14

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Ej, tega    sem pa     glih    kar bralauser posted image user posted image user posted image

in pol svizec zavije... banano?

ne, ZAJCA!

aaaa, jaz sem pa mislila, da jajce user posted image user posted image user posted image  

ej, Spelcika, tvoj jajcek je se vedno tako... bel user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

ajsika ta je še boljši ja. Končno spet mal smeha pa pijače na tej temi. Ej a pokličem une moje kolege svizce pa fprašam kaj zavijajo?user posted image
erin a se ti še kolca?
A ste vidle, da v hokeju zmagujemo? Moj bo spet mal pod gasam prišel damu.

clock-img

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Full    dober    vic! Ampak    jaz poznam    enega    Enisa  user posted image    . Reeeees!     user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, upam, da njegova okolica ne pozna tega vica user posted image  bogi on user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image Prepozno....

clock-img

20.03.2008, 21:16

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Ja pa sej ste ve oblubljale en štrihanje mojga dragega jajčka. Jest tuki nimam slabe vesti, je pač tako bolj nedolžno pišče user posted image  user posted image user posted image . Kot njegova mama.user posted image

clock-img

20.03.2008, 21:18

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

ajsika ta je še boljši ja. Končno spet mal smeha pa pijače na tej temi. Ej a pokličem une moje kolege svizce pa fprašam kaj zavijajo?user posted image
A ste vidle, da v hokeju zmagujemo? Moj bo spet mal pod gasam prišel damu.

fpras fpras, da bomo mele tocno info user posted image  

a, zato mojga se ni user posted image  eh, se dobr, da nimam ?O, bi bla tecna, ko se ne prikaze domu user posted image  

ja, pa ponosno lahk recem, da je uspel zrihtat napotnico user posted image  po 1 mescu tezenja, moje slabe volje in parih (seveda mojih) sivih laseh mu je ratalo user posted image  

clock-img

20.03.2008, 21:19

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Ja pa sej ste ve oblubljale en štrihanje mojga dragega jajčka. Jest tuki nimam slabe vesti, je pač tako bolj nedolžno pišče user posted image  user posted image user posted image . Kot njegova mama.user posted image

aha, enih 50 strani nazaj pa... total razvrat user posted image  

Se, upam, da nisi bla ti tagrda, ki je to povedala naprej user posted image

clock-img

20.03.2008, 21:19

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

user posted image      user posted image  

Te pa    gremo    barvat! http://www.donnasholidaysentiments.com/applets/coloring/easter/egg.html ali pa    tega     raje,če     smo že     pri     bunnyih http://www.free-coloring-pages.com/easter/index.html

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 20.3.2008 21:20:28 >

clock-img

20.03.2008, 21:22

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ideje za jajce

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

20.03.2008, 21:23

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

ajsika ne morem verjet. Kr pogumno priznaj, kaj si mu mogla oblubit da je šel? Nov avto, hišo, leptopa, mogoče zajklo?
In kdaj ima revček datum? Da ga vemo spodbujatuser posted image . Ja mojga tud takrat ko je hokej ni damu. Pol imam pa čas klepetat.
svizci pravijo, da zavijajo izključno čokolado v folijo, kake oblike pa je ta čokolada mi pa neče izdat. Bojda se najde oblika za vsako priložnost.

clock-img

20.03.2008, 21:23

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Nice..
Amm...   Kaj če ta      na   tej     zadnji    sliki    dela    to kar    mislim ????? user posted image       

clock-img

20.03.2008, 21:25

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Nč se mi ne kolca...uživam v slastnem jagodnem desertu s smetanouser posted image

clock-img

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image

clock-img

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

No,    želim   vam lepesanje!   user posted image

clock-img

20.03.2008, 21:27

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Spelci, v torek greva k Resu, pa sem ga prisilila, da je sel po napotnico. sej s-gram je ze 2x delal pr njem, najbrz ne bo rabu se enkrat user posted image  

Se* user posted image  delata to, kar delata user posted image  kaj pa vidis, je pa drugo fprasanje user posted image

Erin, packa user posted image  jaz bi tuuuud user posted image

clock-img

20.03.2008, 21:28

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

nocko, Se* user posted image

clock-img

20.03.2008, 21:30

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Nočko Sekiuser posted image ..pridna bodiuser posted image

clock-img

20.03.2008, 21:32

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Špeli a si še tuki???

Dej mi neki povej......

clock-img

20.03.2008, 21:33

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

seki pa ne no, ravno začel se je. Hvala za linka sem že pofarbala oba jajčka, pa zajčka tud.
ah če bi le lunči vedela kaj zamuja revca.
erin pa si res paaacka. Kaj nagajaš? In to zdej ko sem lačna.

clock-img

20.03.2008, 21:35

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

bejbe, zajc in banane user posted image

user posted image

clock-img

20.03.2008, 21:35

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

erin kaj naj ti povem? Včerej sva šla z dragijem v Elan po smuče. Pa sem celo pot mislila na tebe. Enkrat se mormo pa res dobit. Na jagodahuser posted image

clock-img

20.03.2008, 21:37

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

hja, gorenjsko-ljubljanski del bi lahk kak meeting naredu user posted image  z jagodami in cokoladnimi zajci user posted image  

clock-img

20.03.2008, 21:39

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Ja lih to sem te hotla vprašat....kdaj prideš...user posted image

clock-img

20.03.2008, 21:40

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Popolnoma se strinjam. Ej kaj pa čokoladni zajc nafilan z jagodami? Mmmmmmljaska. Najbolj da se po teh praznikih začnemo pospešeno menit, še preden beyba in erin rodita.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem