IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Bejbike, ste razmišljale o posvojitvi?
Ja, zeloooo resno. Sem si rekla, da če mi do 30 leta ne uspe zanosit greva sigurno v posvojitveni postopek. Kaj pa ti o tem razmišljaš kaj? Ne smeš, boš kmal nosečka ti pa takole. smajlikižuga
ajsika čestitke za tvojo pikico. Danes so pol na meniju lignji. Jaz jih v prvo niti 1x nisem jedla in veš kaj je ratal ven, v drugo sem jih pa takoj po et-ju.
se* gorenjke bomo jedle veliko vrst tortic - tud prekmurska gibanica bo lahko vmes

. Ja zaenkrat mi zdravje dovoljuje samo kratke vožnje, mogoče pol, ko bo slabosti konec zavijem k vam.
erin a si mi kej mahala?

No a ni ubijalska fasada? Mam res kul taščo. No ti pošljem z.s. za drinko. Tuuuukiiii smooooo. Komu bomo tete? Dej povej prosim, prooooooosim. A bo nečak al nečakinja? Kolk pa stane tale 3D? A ni kao ful drago?
No moja dva bebija sta danes stara polna 2 meseca

. joj ka gre hitro. Pa če bosta neučakana kot mami bosta itak ful pohitela ven, pol bom pa še manj časa nosečka

. Pa tolk se veselim ogrooomnega trebuha.
Danes sem prek interneta naročila angelsounds, da bom lahko poslušala srčni utrip pikcev

. Komaj čakam, da ga dobim. Ve ga pa nč kupovat, ga bom pol itak naprej prodala.
Včerej sva se z dragijam končno odločila, da v nedeljo poveva njegovim domačim, mojim pa pol čez teden. Sem že zdaj živčna.