writing-img

RE: nova borba se pripravlja

clock-img

24.09.2007, 17:11

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

murkica - user posted image user posted image user posted image  Težko je, ko pride tečnobauser posted image .... Ampak - takrat, ko bo tudi tebi pokazal testek user posted image , bodo vse skrbi pozabljene in boš najbolj srečna nosečka pod zvezdami...
Še malo ... še čisto malo, pa bomo me tudi svoje pluseke dobile .... user posted image

clock-img

24.09.2007, 17:55

clock-img

Erin

pencil-img

7060

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

murkica - user posted image user posted image user posted image  Težko je, ko pride tečnobauser posted image .... Ampak - takrat, ko bo tudi tebi pokazal testek user posted image , bodo vse skrbi pozabljene in boš najbolj srečna nosečka pod zvezdami...
Še malo ... še čisto malo, pa bomo me tudi svoje pluseke dobile .... user posted image

Jaz tudi tako mislim...user posted image ..oziroma VEM!user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

clock-img

24.09.2007, 18:07

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Jaz tudi tako mislim...user posted image ..oziroma VEM!user posted image

pa se še jaz podpišem pod vse tole! user posted image

clock-img

24.09.2007, 18:12

clock-img

Erin

pencil-img

7060

IZVIRNO SPOROČILO: teejaa
LuNa - odgovor na vprašanje -šloganje-pozabla ? Mene je že strah da si tako slabo vidla v kartah da mi raje nočeš povedat....

a je res tko slabo???user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

clock-img

24.09.2007, 18:45

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

teejaaa bučka moja.... pa dej ne bod tok pesimistična... zdej pa prisežem da sem čist pozabla.... dober da si me spomnila.... pa itak, karte nikol nič slabo ne kažejo.... zdejle pa nimam filinga! Sorry! LEj, itak pa tvoj dan D jutri!!!!!
Zato, draga moja madam 

user posted image

clock-img

24.09.2007, 18:55

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

Oni tečaj za hitro branje bi jaz pa res rabla.
Pikola, pa ja sploh ne morem več sledit!

clock-img

24.09.2007, 18:57

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

hja, pikapoka, boš mogla večkrat naokol pridet! user posted image  Kaka si se mela za RD? Je bla fajn zabava?

clock-img

24.09.2007, 19:01

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

Me kr nekaj ven meče!
Zabava????!!!
Bi mogla koga drugega vprašat user posted image ,
ma ker jaz ne vem! user posted image
Od začetka je bilo super, pol pa je filmčka sfalilouser posted image

clock-img

24.09.2007, 19:04

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

pikapoka... jao jao.... ti ti ti! user posted image  Glavn da si se mela vsaj mal fajn, ker za ostalo pa ne morš rečt al si se mela fajn al ne, ko ne veš! user posted image  Jst pa zdej grem en mal še delat-kar se more se more! user posted image  Pridna bod pa se beremo kaj!

clock-img

24.09.2007, 19:04

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

Po mojem bi bilo bolj pametno, da bi doma ostala in bila tu na RR.
Pa vem zaj to za drugo leto! user posted image
Pa če bi mi tu filmčka sfalilo, bi lahk drugi dan brala, kake sem sekala,
zaj pa tega ne vem user posted image

clock-img

24.09.2007, 19:10

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

če bi kej "slabga" počela bi že zvedela, brez skrbi... sej veš, da dober glas seže v deveto vas, slab pa še dlje in hitreje! user posted image

clock-img

24.09.2007, 19:11

clock-img

marjana.r

pencil-img

343

no od danes naprej sem tudi jst pripravljena na novi boj in upam, da bo ta mesec res kaj boljše. prešnji mesec folikli niso niti hoteli slišat za klomifen, čeprav mi je g. povedal, da takoj prvi mesec po ss telo ne bo reagiralo na zdravljenje. čeprav je upal, da ne bo tako...ampak je blo. upanje pa sva imela oba, ker itak je prišlo do ss v prvih tednih nosečnosti. ampak jst zdaj močno upam, da bomo to rundo lahko kaj našpičli user posted image

clock-img

24.09.2007, 19:14

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

marjana, ti zdej sam lepo tele foliklčke cartaj pa ujčkaj pa se jim mal prilizuj.... pol pa ima da zrastejo, pa počit tud morjo če se motimuser posted image  in... da dajo želeni rezultat!user posted image

clock-img

24.09.2007, 19:17

clock-img

marjana.r

pencil-img

343

ja morajo tudi počit, zato pa imam tudi redne UZ od tega petka naprej. sej ponavadi sami mi niso počli...no tu pa tam mogoče kdaj, ampak ponavadi pa sem dobila injekcijo, da je prišlo do tega. in če bo šlo vse OK ta mesec spet pade IUI user posted image
jaaaaa veš, da jih bom ujčkala naj zrasejo veliki in debeli user posted image

clock-img

24.09.2007, 19:48

clock-img

bumbum

pencil-img

588

Hej, pupe moje! user posted image user posted image user posted image

Marjana.r, dobrodošla spet med borkami! Jaz ti že zdaj takooooo stiskam pesti, da me kar prsti bolijo!
Ej, daj mi nekaj povej.......a, ko si bla na 1. inseminaciji, so ti folikli počili preden so ti vbrizgali vojačke, ali ne? Ker meni prvič niso, zdaj pa so in gin. pravi, da je boljše, da počijo prej...jaz pa ne vem kaj bi verjela.user posted image

clock-img

24.09.2007, 19:50

clock-img

marjana.r

pencil-img

343

ja meni je naredu za vsak slučaj kr dva dni zaporedoma inseminacijo. tako, da ko sem jo imela v četrtek še niso počli, ko pa sem prišla v petek so bli že počeni in sluz je bila v maternici tak kak treba. ja tudi meni je rekel, da je boljše, če počijo pred inseminacijo

clock-img

24.09.2007, 19:52

clock-img

bumbum

pencil-img

588

Jupi! Pol imam še majčkeno več upanja! Uh, bom spet razočarana, če ne uspe.user posted image

clock-img

24.09.2007, 19:53

clock-img

marjana.r

pencil-img

343

čuj malo odtisni pesti zame pa bom raje jst zdaj zate držala, ker tisti datum se kr hitro približuje je tak user posted image jst vem, da si nestrpna in ti bi kr zdaj test delala user posted image

clock-img

24.09.2007, 20:03

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

jst pa za obe držim pesti, tak da vetauser posted image !

clock-img

24.09.2007, 20:08

clock-img

bumbum

pencil-img

588

Hvala, lunca in marjanca!user posted image user posted image user posted image
Majčkeno sem pa nestrpna....ampak res se čisto nič ne dogaja v meni(no, vsaj ne, da bi vedela).

clock-img

24.09.2007, 20:43

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Ma kje ste vse naše borke? Meni je tak tečno ... Se mi nič ne da ... Uh, samo jem user posted image ...

Uh, mi je tečno. Moj je spet pri svoji lubici, jaz pa sama...

Lunca, a bi meni tudi šlogala? user posted image  Hm, samo ne tak, s tisto teto, ki se tehta user posted image ..
Khm..ali je pa tisto bil del šloganja user posted image  . Cool... Naj samo ma bušija ... samo da je pikica not user posted image

clock-img

24.09.2007, 21:23

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

user posted image

clock-img

24.09.2007, 21:35

clock-img

Lupita

pencil-img

514

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, lepo! Da se nasmejemo pred spanjem!

Lahko noč punčke, pa čim lepše sanje...

Poljubčki!!!  user posted image

clock-img

24.09.2007, 21:50

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Evo tud jst jo pičim made in horizontala!

user posted image

clock-img

24.09.2007, 22:27

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

pol pa nic, ce ste vse sle spat user posted image  

mejte se lepo, par dni bom odrezana od racunalnika, pa se proti koncu tedna kaj beremo user posted image  pridne bodte pa ne delat tistega, cesar jaz ne bi user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem