writing-img

RE: nova borba se pripravlja

clock-img

17.10.2007, 21:42

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

ja, ne vem če nisi resuser posted image user posted image
Danes bi mogla prit ja. Mogoč se ji je pa avto pokvariluser posted image

to pa teb ne bi smel predstavlat problema.... sej če bi želela da pride na obisk bi ji lohk novga nabavla... al pa serviserja k njej poslala user posted image
Ampak predvidevam, da si kr maneš lepo rokice in moliš boga da bo avto pokvarjen za najmanj 9 mescev user posted image

clock-img

17.10.2007, 21:47

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

bum bum... ko prideš do semle, pa če ne boš vsaj pomahala se....... me pazi!user posted image  ej kar se natalne karte tiče dobiš v kratkem... sam sem lena ko ****sa, pa še inštrukcije pa urejanje diplome, pa predstavitve.... mi mal zmanjka energije!user posted image  Packa sem, vem!
sem pa zadnjič se spravla mal kartatuser posted image , pa me je koncentracija **** sto na uro... to še tud pride! Upam, da ta vikend mal k seb pridem!user posted image

clock-img

17.10.2007, 21:53

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

ja, ne vem če nisi resuser posted image user posted image
Danes bi mogla prit ja. Mogoč se ji je pa avto pokvariluser posted image

to pa teb ne bi smel predstavlat problema.... sej če bi želela da pride na obisk bi ji lohk novga nabavla... al pa serviserja k njej poslala user posted image NEBOM!
Ampak predvidevam, da si kr maneš lepo rokice in moliš boga da bo avto pokvarjen za najmanj 9 mescev user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.10.2007, 22:08

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

po, pa nč, če ne boš! Ga bom pa jst! KAm pa naj pošljem serviserja?user posted image

clock-img

17.10.2007, 22:15

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

user posted image  bo cajt za v user posted image !

user posted image

clock-img

17.10.2007, 22:16

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

po, pa nč, če ne boš! Ga bom pa jst! KAm pa naj pošljem serviserja?user posted image

Na morje!user posted image

pa, pa

clock-img

18.10.2007, 06:59

clock-img

bumbum

pencil-img

588

bum bum... ko prideš do semle, pa če ne boš vsaj pomahala se....... me pazi!user posted image  ej kar se natalne karte tiče dobiš v kratkem...

Eto, mahaaaaaaaaaaam preden grem v službo!user posted image user posted image

Ti pa le glej, da bo res kmalu ta natalna karta, drugač se ti mene pazi!user posted image

clock-img

18.10.2007, 10:10

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Lunči hvala za user posted image . Malo je pa pomagal.
Ker že od malega ne prenesem, da imajo vsi okoli mene nekaj, jaz pa ne, sem si nabavila to stvar. PREHLAD. Ampak tak user posted image , bruham že 2 dni.
ajsika moja jajčka so v meni in čakajo soboto. Skrbim da jim je toplo, udobno in da dobivajo hrano in pijačo. A nisem dobra kokoškauser posted image .
pikapoka sej se mi je zdelo da mate na morju tako klimo zadnje čase, avto crkne, žensk pa  zanosiuser posted image . Kaj če bi malo zraka še na gorenjsko spihala?

clock-img

18.10.2007, 10:37

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

evo mam par minutk cajta, da en kofetek user posted image  z vami spijem in mal poklepetam! a je še kera druga za, razen ajsike? user posted image

clock-img

18.10.2007, 10:43

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

sem zaaaaa, kava pa zmeraj! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

18.10.2007, 10:45

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

itak grem pol k Rešu, tak da mi proooooosim prooooosim držte pestke user posted image  

špelči, tebe čaka danes stopka? user posted image  joooooj, da bi blo vse super truper in bi dopla pr punkciji 10 mega malih špelčik ven user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

18.10.2007, 10:50

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

hmmmm, ajsika, če bi pila kofetek, si ga skuhej!user posted image  Čvekama pa lahk mal na brzino!user posted image  Čuj kdaj tvoja user posted image  ne sme pridet? Se mi ne lub it seznama gledatuser posted image 1 Mater sem lena!user posted image

clock-img

18.10.2007, 10:54

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

danes-jutri user posted image  ne vem, nisem mela izrazite O, tako da nimam pojma. po moje jutri. sem šla včer kupit OB z aplikatorjem, da jim mam za na pot zraven, sicer običajno uporabljam mooncup, ampak ga moram pred uporabo prekuhat, pa je to mal težje, če si v hotelu user posted image  si predstavljaš, hi hi hi

znakov nimam pa nobenih, ponavad me ene 3 dni pred M skelijo prsi, tokrat pa nič user posted image  ampak ker sva sam 1x user posted image  v tem času, skor dvomim, da bi kaj blo... videčemo!

clock-img

18.10.2007, 11:04

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

ej mačkica... to že nekej pomeni.... sej pa je potrebn sam 1, me slišiš sam en migitalček user posted image .... Mogoč pa pr teb drži pravilo: Manj je več!user posted image  Drži se! Men namreč že vse mašine tulijo, tak da morem it mal analizirat stvari!
Čav bav!

clock-img

18.10.2007, 11:06

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image  ja, le pazi, da ne bo ka-buuuuum user posted image

clock-img

18.10.2007, 12:30

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Jaz bi tudi kavico ...

Pa ni nobene več gor .. mah jaz pa vedno vse zamudim .... user posted image  user posted image  user posted image

Ma jo bom pa sama pila .... user posted image user posted image user posted image  

Špelka ---- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luna - ti pa kar te napravce utišaj, pa ne bodo cvilile user posted image  in boš lahko brez motenj tičala na RR!

clock-img

18.10.2007, 12:32

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jao dobro debato ste imele ... avto crkno! user posted image user posted image user posted image user posted image  Bom tudi jaz čimprej sabotirala motorček mojemu hudičku. Potem pa naj prileze spet, če lahko... Sicer koliko jaz mojo M poznam, bi prispela do mene pa če tudi v stilu Kremenčkov (luknja v pod, pa noge ven in gasaaa) ...

clock-img

18.10.2007, 12:42

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

se* pozdravček,
ja če pa je res!user posted image user posted image
Moji user posted image  je na poti k meni crkno avto, pa ji nočem poslat serviserjauser posted image user posted image
in ji še ni uspelo, da bi sama popravla.
Ji bom jaz že pokazala hudiča!!
user posted image user posted image user posted image
Čez 9 mesecev ji lahko pošljem serviserja, če bo hotla pa prej k men prit,
se bo mogla pa sama znajt!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2007, 12:51

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

lahk še hiiiitro kavico, pol pa šibam!
user posted image  ma ne sam avto, še vsa druga prevozna sredstva ji je treba demolirat user posted image

clock-img

18.10.2007, 12:53

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

lahk še hiiiitro kavico, pol pa šibam!
user posted image  ma ne sam avto, še vsa druga prevozna sredstva ji je treba demolirat user posted image

Eto, ekspres - espešeli for you user posted image  user posted image  

clock-img

18.10.2007, 12:56

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Premišlujem. Boj zopet to tečnobo.
Zbiram ideje:
- Uničiti njena prevozna sredstva,
- preganjati jo z šs, šs in grozečimi kretnjami,
- ji razložiti, da smo pravzaprav na kitajskem, in da tu ni njene dom (po Erinini teoriji, ki me je BTW tak nasmejala, da sem zopet čudno izpadla po vsej ulici),
- še kaka ideja?

clock-img

18.10.2007, 13:08

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

se* pozdravček,
ja če pa je res!user posted image user posted image
Moji user posted image  je na poti k meni crkno avto, pa ji nočem poslat serviserjauser posted image user posted image
in ji še ni uspelo, da bi sama popravla.
Ji bom jaz že pokazala hudiča!!
Čez 9 mesecev ji lahko pošljem serviserja, če bo hotla pa prej k men prit,
se bo mogla pa sama znajt!!user posted image user posted image user posted image

neke dobre slutnje me obhajajo! user posted image  Le kakšne?user posted image user posted image

hm, hudiča pa ji nikar ne kaž, ker sej veš da je sama user posted image  in bi se še kje zalubla... pol pa boš mela, ko se je ne boš mogla za nekej časa znebit user posted image . raj ji hudiča pošl tja kjer je ostala in naj se ona dva daleč stran od tebe muckata pa ne vem kaj še vse....user posted image

clock-img

18.10.2007, 13:10

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Premišlujem. Boj zopet to tečnobo.
Zbiram ideje:
- Uničiti njena prevozna sredstva,
- preganjati jo z šs, šs in grozečimi kretnjami,
- ji razložiti, da smo pravzaprav na kitajskem, in da tu ni njene dom (po Erinini teoriji, ki me je BTW tak nasmejala, da sem zopet čudno izpadla po vsej ulici),
- še kaka ideja?

najdit tapravga hudiča in ji ga poslat user posted image !

clock-img

18.10.2007, 13:12

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

neke dobre slutnje me obhajajo! user posted image  Le kakšne?user posted image user posted image

clock-img

18.10.2007, 13:15

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

pikapoka! user posted image  bejš po test!user posted image user posted image
čuj, pa si ti prepričana, da ti ni nič user posted image ! no dej, naj ti bo!!!!user posted image
a si ti ista kot jaz? Noben ne ve kdaj si gor pa kdaj te ni? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem