writing-img

RE: nova borba se pripravlja

clock-img

03.12.2007, 19:07

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

kam te greš? če si mi pa oblubla da mi poveš kaj se ti je zgodil ta teden... al prejšm... user posted image

Daj, daj, prosim sama ugotoviuser posted image user posted image , user posted image
Danes je en teden.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ??????
Kva je en teden???? Pismo... tuhtam pa tuhtam...pa nič ne iztuhtam...user posted image

clock-img

03.12.2007, 19:12

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

lej, prideš gor... pa kr greš... in ti si moja virtualna prjatlca? Jst mojih nikol ne zapustim samih... na ta način.. pridem in grem user posted image

halo!!!!!! saj tebe itak nikol ni, skoz piše odsotenuser posted image user posted image

clock-img

03.12.2007, 19:14

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

Ma ne, LuNa moja draga, tok davč pa spet ŠE nisem!
Imam šele O zdaj, no te dni naj bi bilauser posted image

clock-img

03.12.2007, 19:14

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

a ti mene mal tak kot se dela z elastiko? user posted image  Ne morem potuhtat..odgovor mi... ne pa mi o moji odsotnosti, ko veš, da sem skoz odsotna ampak gor user posted image user posted image

clock-img

03.12.2007, 19:15

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

Danes je en teden odkar več ne....

clock-img

03.12.2007, 19:15

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Ma ne, LuNa moja draga, tok davč pa spet ŠE nisem!
Imam šele O zdaj, no te dni naj bi bilauser posted image

se mi je zdel.. ampak sej veš... to tuki najprej človk pomisli... sej pa čudeži se dogajajo user posted image

clock-img

03.12.2007, 19:17

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Danes je en teden odkar več ne....

Res??????? Bravoooooooooooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Le glej da bo pr tem NE ostalo....

Pismo.... kaj pa jaz???? Jst bi tud mogla it.... user posted image ..pa klinc gleda... bom že!

clock-img

03.12.2007, 19:20

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

Pismo.... kaj pa jaz???? Jst bi tud mogla it.... user posted image ..pa klinc gleda... bom že!

zaj pa jaz ne štekamuser posted image  kam bi mogla it?!

clock-img

03.12.2007, 19:22

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

zaj pa jaz ne štekamuser posted image  kam bi mogla it?!

na odvajanje... sej pa se igrama igrico - vstavi pravilno besedeo... al ne? user posted image

clock-img

03.12.2007, 19:29

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

ma, ja, ampak jaz nisem šla kam, ker mi je samo ratalouser posted image
saj bo tebi tud, ko se boš pač enkrat res odločlauser posted image

clock-img

03.12.2007, 19:31

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

Zaj pa pičim na en babji čvek v živo in kratek sprehod, se potem vrnem, če se ne zavleče.user posted image
pridna bodi, pa pa.

clock-img

03.12.2007, 19:33

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

kontra... uživaj! pa pa

clock-img

03.12.2007, 21:57

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

LuNa jaz te bom po ritiuser posted image
grdo gledam, piham ko bikuser posted image  
Nisi mi odgovorilauser posted image

clock-img

04.12.2007, 09:47

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image

tkole, ena specialna kavica za moje drage borke user posted image  kaj je pri vas novega? sem kar mal živčna, jutri me čakajo nadaljne preiskave... bomo videli, kaj bojo pokazale user posted image  

ref,leksomazaža z mački je ful pomagala user posted image  priporočam, in boljš za želodec ko kaki tableti user posted image  ker če kaj vzamem, vzamem močne, pol pa me po želodcu šraufa user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

04.12.2007, 10:16

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

OOOOOOOOOOOOOOO Ledenka ti si se pa fill potrudila, sam škoda da jaz ne smem papat mleka in smetaneuser posted image ....

Sej ne bom jokala no!user posted image user posted image user posted image   Samo se malo šalimuser posted image user posted image user posted image .
Kako ste danes naše borek?
Jaz sem še vedno bolj tako ker me v službi še kar jezijo moji preljubi sodelavki v pisarni... user posted image user posted image user posted image user posted image ... Upam da se jih kmalu znebim....user posted image user posted image user posted image

No lep dan vsemuser posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

04.12.2007, 10:22

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Oooooooooooo punce moje.
Danes imam pa za vas nekaj posebnega.
user posted image user posted image
No vsaj vidite, zakaj imam tako rada decemberuser posted image . Vsaj enkrat v letu se lahko nabašem s torto. Ve si kar vzemite, jih imam še veliko. Ko pojemo pa pridejo na vrsto še tekoče substance.
Ajsika me veseli, da se bolje počutiš, teli mačkoni pa res pomagajo.
pikapoka, lunca kaj sta pa vedve včeraj imeli? No ne vem zakaj se gre, ampak pikapoka čestitam ker že en teden ne........user posted image
Zdej grem pa naprej praznovat, sem nesla mal priboljškov v službo in grem papcat.

clock-img

04.12.2007, 10:31

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

user posted image user posted image Spelka12 a ti danes res praznuješ kajuser posted image , al si nas samo prišla malo razvajat?user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

04.12.2007, 14:42

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

spelka12
Vse najbooooooooooljjjjjjjjjjjjjššššššššeeeeeeeeeeeee za ttteeeeeee,
vseeeeeeeeeeee
nnajboljšššššššššššššššeeeeeee dragaaaaaaaaaaaaa špelkaaaaaaa,
vse najboljšeeeeeeee za teeeeeeee!!!
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za darilce pa tak veš kaj ti želim!!!!
Plusek in da se ti uresničijo vse želje.

aja, spelka, pela sem ti, da ne boš mislila da jecljamuser posted image
Zdaj pa grem nad tvojo torto!

clock-img

04.12.2007, 16:21

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Špelči user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  vse najnajnajboljše!

Ti želim, da bi danes preživela takole:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

da bi se dan končal takole: user posted image  

in da bi bil kmalu en mali špelček ali špelka na poti

user posted image

user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

04.12.2007, 16:25

clock-img

bumbum

pencil-img

588

Spelka12, vse naj za roj. dan! Želim ti le eno majčkeno pikico!

clock-img

04.12.2007, 17:40

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Špelka... itak veš, da ti jst pa tile trije želimo vse naj naj... kaj naj bo naj, pa itak sama najbolje veš! user posted image  Upam, da lepo praznuješ.... in ne visiš na RR-juuuuuuuuuuuuu...user posted image  (sem te ravnokar vidla)

clock-img

04.12.2007, 17:42

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

o ajsi... ti si tud gor.... jst pridem bolj pol, ker grem zdasj na pijačkouser posted image user posted image

clock-img

04.12.2007, 17:44

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Joj ko bi me zdejle vidle. Nikol ne farbam, trenutno sem pa ko božiček v glavo.
Hvala punceuser posted image . Jest sem si zaželela za roj.dan eno pikico in VEM, da mi bo uspelo. No če ne letos pa naslednje leto. Ni važno, samo da bo.
Pikapoka tole si pa tako lepo zapela, solzice si mi privabila v oči - kaj si ti ena poklicna pevka?user posted image
Sem šla pa včeraj v drogerijo po tonik in mi je prodajalka (ena stalna ki mi vsakič svetuje) rekla, da zdaj pa že zgledam starejša in mi je dala kremco za očesne gube (pa ni vedela kolk sem stara al pa kej)user posted image . Sem se majčken zamislila in gasa domov pred špegu in kaj ugotovim - prodajalka laže. Izgledam odlično pa naj ljudje govorijo kar hočejo. user posted image user posted image
Ker ne vem, kdaj imate ostale r.d. vsem želim enako. Eno pikico, pa pridnega možeka.

Kje pa je danes lunca? luuuuuuuuuunnnnnnnaaaaaaaaaaaaa, torto šparam za tebe kje si?
oktavija zakaj ne smeš mleka in smetane? A ti potem jabolčno torto spečem? Je ful dobra res.

clock-img

04.12.2007, 18:43

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Kje pa je danes lunca? luuuuuuuuuunnnnnnnaaaaaaaaaaaaa, torto šparam za tebe kje si?

a sem nevidna al kaj? Pa dve minuti pred teboj sem pisala user posted image ! Itak pa... od zadnje malce si mi dolžna osebnega trenerja....user posted image ...Ker se od takrat še sam kotam...(kotalim)user posted image

clock-img

05.12.2007, 12:58

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

user posted image  Ka zdej čveke, a danes pa niste nič zgovorne... Včeraj tolko smeha, dans pa sama tišinauser posted image !
No jaz sem vas mal povabila, zadej pa se še mal ve oglasite!!!user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem