Živjo punce
! Vidim, da ste se zdej pa že kr razpisale. Hvala vsem za lepe želje za jutri, dobr da mam že ob 8.30, da bom kmalu vidla, kaj se dogaja. Res upam, da bo vse vredu.
Čestitke Svojeglava in Naja3 za dobro opravljeno NS
pa vsem, ki še čakate veliko
, da bodo povsod same dobre novičke.
aurora28 iz mojega zornega kota nisi nč čudna, če nimaš želje po
, ker je tud js nimam
, čeprav....se morm pohvalit, da me zdele že ene tri dni neki drži, ampak sva bla precej zaposlena in še nisva uspela se zraven spravit. Bomo vidl, kako bo.
Drugače sm mela pa včeri ful naporen dan, ker sem si končno spet privoščila frizerja, zvečer smo pa igral na martinovanju od vinske kraljice. Sicer sm bla čist živčna, če bom zdržala, ampak ko sem pred mikrofonom je tak filing, da vse zdržim
. Je pa res, da me danes moj trebušček opozarja, da je blo preveč (bli smo do treh zjutraj) pa še mal rjavkastega izcedka je blo. Mislim, da bo moja glasbena kariera mogla mal na pavzo
. Čeprav za dojenčka seveda vse
.
kodrana kar se pa slabosti tiče pa ni nujno, da bo pri teb tud tko. Sej vidiš, ene čist mine po štirinajstih dneh. Js sm pač eden od kriznih primerov
.
Katina vidim, da jemlješ tablete za ščitnico, a jih morš vzet pol ure pred jedjo? Js namreč jemljem Euthyrox in mam ful problem, ker če ne jem takoj zjutraj, mi je ful slabo, jest pa ne smem preden preteče pol ure od tabletke. Tko da sm zjutri čist
. Kako pa ti to rešiš? Pa a maš zdej kej pogostejše preglede TSH-ja?
Lepo sončno nedeljo vsem!