Martina zelo mi je žal..
hudo mi je.. to je gotovo hud šok. me je kar streslo ob tej novici. res upam Martina, da si opomoreta in da bomo tudi tebe spet videle kmalu, kot srečko nosečko. tokrat z zdravim
. do takrat pa se izjoči, žaluj in naberi si novih moči. če nas rabiš, smo tu..
Katina, ja, saj vem, da ni panike. itak se počutim zelo nosečo, tko da me ne skrbi.. slabo mi je še kar. predvsem zvečer. a joj. pa utrujena sem .. evo, že zdaj sme, pa komaj sem vstala. samo ene pravijo, da slišijo že v 10T srčka. samo po moje so to prej izjeme. odvisno je tudi kako otročiček leži.. po moje je tud, kako ga nosiš. ali bolj spredaj ali zadaj.. pa kak prevodnost tkiv imaš. pa špehca
. ker jaz imam na bušitu mal špehca.
drugače pa sm vse upoštevala-fajn namazat s kremo, pa tik nad sramno kostjo sem ga iskala, lupa, pa ga nisem slišala.. pa čez kak teden.. mogoče.
Naty*, ja res sem pridna ženica
. mene slabost mine, ko se akcija začne.. poskusi.
boga si mi ti.. delaš še kar, pa atko utrujena. pa še ti km. a joj. upam, da ti res uspe dokončno na bolniško, kjer si boš malo odpočila.
jaz sme doma, pa karkoli delam, se moram takoj odpočit, ker sem takoj zadihana in brez moči..
Tamara, potem sva si res podobni. jaz ko sem bila mlajša sem tudi vse sorte živalce rihtala.. enga ptička sme tudi jaz zdravila.. pa podgano sem baje po flaški fotrala, sme mislila, da je mlada mucka
, pa en kup mladih muck sem želela preživet, ker je mamo mačko avto povozil ali jih je zapustila.. če je kako mačko avto povozil, sme jokala celo noč zaradi tega. potepuškega psa sme naskrivaj hranila.. še vedno se mi vse smili. bog en daj, da na cesti vidim, kao živalco povoženo. ah, velikokrat sem bila jezna sama nase, da sem tako občutljiva.. ampak ne moreš nič. če imaš veliko srce..
želim vam lep dan. mi2 bova verjetno šla na pohištveni sejem v lj. malo počekirat, potem pa gremo (še tast, tašča in od mojega sestra) k nam na vikend, kjer bomo malo martinovali.
pa,pa.