Jutro mačke
! Kak lep sončen dan se je naredu, upam, da bo tud ostalo tko...sej zdele se mi še nikamor ne da, popoldne bi pa šla na kak sprehodek. Aja res je pa volit bo treba
.
...Martina... žal mi je za to, kar se ti je zgodilo
. Upam, da imaš ob sebi ljudi, ki ti bodo znali stati ob strani in te tolažiti. Tudi na nas se lahko obrneš, če ti bo hudo. Ko boš pripravljena pa poglej malo na temo "zanositev - upanje po splavu". Tam so ženske, ki so dala marsikaj skoz pa te znajo s svojim optimizmom postavit pokonci. Ker te nihče ne razume tako dobro, kot ženska, ki je to sama doživela. Držim pesti, da boš čimprej dala najhujše skoz in začela spet z upanjem gledati v prihodnost. Tudi tebe tam čaka tvoja štručka
.
kodrana, tamaraJ zmeri sm vesela, ko vidim, da nism bla edina mati Tereza, ko sm bla otrok
. Moja mama je skor živčnega fasala vedno, ko sem spet prinesla domov kakega izgubljenčka....mucke, kužke, ježke, goloba z zlomljenim krilom, vse sem hotla pozdravit in met doma. Enkrat sem stala z avtom pri rdeči na ful prometnem križišču v Celju in je eden zbil kužija pa odpeljal naprej
. Kužek je obležal, js pa ven z avta (glih iz službe, cela elegantna pa v visokih petah) in sm ustavla ves promet pa šla po kužija. Pol mi je prišel en moški pomagat, da sva ga naložila v moj avto pa odpeljala k veterinarju. In kužek je preživel
, mel je samo lažji pretres možganov. Vedno se nekak bolj zaštekam z ljudmi, ki imajo radi živali...očitno nagonsko, ker se to dogaja tud prek RR-ja. Se pa še zmer strinjam, da kdor ma rad živali ima tudi ljudi. In naši otročki bojo sigurno tud taki
.
aurora28 drugače pa na kremah piše za kaj se lahko uporablja. Js mam nočno kremo proti strijam od Afrodite in piše, da je za povsod. Mislim pa, da je kr večina za vse predele, nisem še videla, da bi mel za prsi posebej.
Katina ja res je baje največji problem pri zanositvi, je pa men že prvič, ko so mi določali TSH povedal tirolog, da bom mogla večkrat na testiranje med nosečnostjo, ker se teža veča in je zato morda potreben večji odmerek hormonov. Ta nova tirologinja pa očitno nima pojma
. Upam, da bojo tvoji rezultati kmalu.
Lepo nedeljo vsem!