dobr dan.
cestitke za preglede in pestke za naprej (tudi jutri zame, ko se bo koncnooo vidlo kolko sem dejansko noseca. moje G ne morem prepricat, da datum ni pravi, ker mi je zadnjic M trajala zeloooooo dolgo, torej nisem mogla zanosit takrat ko bi kao bila O, ker enostavno nisva slonckala
ampak, vse ob svojem casu
)
sem pa danes klicala zaradi izvidov za kri in vodo in mi je rekla, da je kao kri ok. Za izvid vode me je pa sprasevala, ce sem ze kdaj imela kake tezave z ledvicami, kaksno okvaro ipd.?!
sm rekla, da ne in vprasala zakaj me to sprasuje??? je rekla, da izvid ni najboljsi, da moram velik pit. Ko sem jo vprasala kaj misli s tem, da izvid ni dober in zakaj me sprasuje o ledvicah, je rekla: Vi samo velik pijte.
mater, ne me zdej strasit!? ce kaj misli povedat, naj argumentira. Vem, da se lahko zgodi, da imam bakterije v urinu, ok. sam' a mi ne bi mogla pvoedat kaksna je vrednost, kaj to pomeni "velik pijte" - pijem ko zolna!
joj kok me to razjezi!! sej verjetn ni nic, ampak a se ne da to lepo in na razumljiv, predvsem na "ne-sum-zbujajoc" nacin povedat?! uf..
grem pit
lp, n.
p.s. ne-anonimka, se 1x dobrodosla tudi uradno!