writing-img

RE: Kako bi se ve počutile?

clock-img

28.08.2007, 21:55

clock-img

Anonimen

...se sploh ne gre o tem, da me morta pred drugim hvalt. Men bi pomenilo veliko že to, da bi me na samem, ne govorim o tem, kaj pred drugim govorita.

Mešaš hruške in jabolka user posted image .

Verjamem, da starša ne morete vedeti, kako bi  ti ustregla, da bi bila ti zadovoljna.

clock-img

29.08.2007, 00:05

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Še kr vztrajam, da sta pametna. Zakva bi se z nekom pričkala o tebi, če jima je pa jasno, da un ne bo spremenil mnenja, onadva pa itak vesta, kdo si in kaj si. A ni res?

Točno tako.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

29.08.2007, 07:09

clock-img

maruškaŠ

pencil-img

1282

Če ne drugega bi pričakovala, da bi starša rekla, da vpričo njiju ničhe ne bo tako govoril o meni ali pa da bi me branila.

Jaz bit bila tudi razočarana.

clock-img

29.08.2007, 07:22

clock-img

Elysabeth

pencil-img

233

Ok, punce. Thanks za komentarje...kar se pa mene tiče, je danes nov dan in bo stvar kmalu pozabljena, tako da...gremo naprej!

clock-img

29.08.2007, 10:24

clock-img

silvya

pencil-img

1770

če bi kdo govoril čez mojo hčer, bi mu pokazala user posted image . Tako lepo na hitro bi ga pospremila do vrat in za njim zaklenila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem