IZVIRNO SPOROČILO: zarjica
Neža/, tako sem vesela zate!! Ne vem če se spomniš, jaz se tebe zelo dobro... Namreč, leta 2007 sem tudi jaz imela ss (15. teden) in sem jokala tu na forumu ...in ravno v tistem času si se tudi ti pogosto javljala tu gor s svojo bolečino. Tako da poznam tvojo zgodbo. Vesela sem zate, da boš postala drugič mamica. Tudi jaz sem že mama svoji princeski, ki bo kmalu stara 1 leto. Torej nama se je zelo lepo izteklo, čeprav je tista pomlad 2007 bila najhujša izkušnja življenja. Tebi in vsem ostalim tu gor, želim SREČO!!!
Seveda se te spominjam

Takoj mi je prišlo v glavo tvojo slikico kar si včasih imela pod tvoj nik
Tudi tebi iskrene čestitke

wow tvoja bo že kmalu 1 leto stara. Naša je bila 10 mes stara v ponedeljek

Saj ne mislim preveč, da sem noseča, ker še vedno imam tist strah. Včeraj sem šla k G, ker sem imela rjav izcedka, vendar je vse ok za sedaj, da tudi s to

bom živčna
Prav imaš, da je bil leta 2007 zelo hudo leto

Jaz še vedno pomislim na našo punčko in kaj so delali z njo, ko so jo odpeljali (čeprav jo nisem nikoli videla, ker nisem morala) 2.

je bila tako stresna zame, ker sem samo čakala, da bi mmi voda odtekla na WC. Potem sem mislila, da bom rodila že v 30.t in imela svojega sončka v INT, vendar nekaj je na nas pazil, da sem lepo rodila v 34.t in naša je bila samo na opazovanje za 1 dan na INT zaradi prezgodnji porod. Sedaj jo že lovim okoli in pazim, da ne bo preveč buške imela na čelo, ker je tako hitra.
Imam se eno super punco tu gor, ker je še vedno tu gor in mi je tako hudo zanjo, ker je tudi imela 1. SS v 2007 (2mes po mojim) In tudi oni želim, da bo čim prej dobila v svoji rokah zdravega

in da bo našla vesele v življenju, ko sva mi2.
Ali imaš kakšno slikico tu gor o tvoji punčki?
Lepo se imej in veliko veselje
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm
09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm