writing-img

RE: Sodelavka....

clock-img

31.08.2007, 22:16

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Ja, reč ji kej nazaj, postavi stvari na svoje mesto.

clock-img

01.09.2007, 17:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Ja malo je sigurno prismuknjena, ker v pisarni po ločnicah, ki jih ima na oknu obeša rdeče darilne trakce, v ločnih so zapičeni rdeči srčki....pa takšne traparije.

Če po takih stvareh sklepaš, da je prismuknjena, je naravno, da se tako obnaša do tebe.

Za začetek se sama začni vesti korektno user posted image .

clock-img

01.09.2007, 21:37

clock-img

Slončica

pencil-img

576

Če ti gre tok na jetra,si medtem ko ti kej govori,predstavlji njo v kostumu za hrenovko al pa s kuro na glavi al pa mogoče kako pleše step...preverjeno deluje.Bolj glupe predstave maš med razlago hitreje mine.

clock-img

02.09.2007, 12:45

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Najbrž je res prismuknjena in ne preveč pametna oz. bolje rečeno glupa, ker misli, da je potrebno za uporabo emaila imeti doktorat in 20 let delovne dobe. Verjamem, da ti je zoprno in ne veš kako bi jo po domače povedano odjebala, ker ni fajn imeti zategnjenih odnosov v službi - tu preživimo kar 1/3 dneva!! Jaz bi lepo po diplomatsko, se lepo zahvalila in povedala, kot so ti že svetovali, da to ni tvoja prva služba. Ali pa ji vsakič, ko ti bo hotela kaj pokazati ti pokaži, da to že znaš. Bo že počasi vidla, da si se kao že vsega naučila, pa še ponosna bo nase, ker ti je tako veliko znanja predalauser posted image user posted image user posted image . To so res ene posebne sorte ljudi, kaj čmo... Samo potrpežljivo in ne obupuj!

clock-img

02.09.2007, 20:25

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Hja, ženska je verjetno zgrešila poklic. Bi morala biti pač učiteljica, pa se je odločila za napačno šolo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem