writing-img

Koliko obiskov imate čez vikend v bajti?

clock-img

01.09.2007, 10:09

clock-img

Anonimen

No s tem da nas med tednom res večina skor ni doma. Pogosto se družina zbere v poznih pop. urah. Komaj čakaš vikenda, za sprostitev in seveda te ena miljarda opravkov čaka v bajti in zunaj bajte. 

Seveda imaš rad družbo a, to zraven potegne tudi kup opravkov oz. ti preostane tisto kar med tednom nisi uspel ravn za vikend. 

Kako si dozirate obiske kako pogosto hrepenite po družbi? Malo miru tudi paše, kajne?

clock-img

01.09.2007, 10:11

clock-img

Anonimen

Na srečo malokrat.Poleti vsake toliko,prijatelji,kar je dobrodošlo.

clock-img

01.09.2007, 10:18

clock-img

moci

pencil-img

5572

tudi mi imamo malo obiskov. včasih pa jo namenoma zgodaj popihamo, tako nas pač ni in ni težav z obiskiuser posted image

clock-img

01.09.2007, 10:31

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Včasih too much, priznam .... sej paše družba, včasih pa tud paše malce miru v tej smeri  user posted image .

clock-img

01.09.2007, 10:38

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

malo

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

01.09.2007, 10:46

clock-img

jade1

pencil-img

473

Obiskov imamo ravno toliko kot jih povabimo: beri 1x na 2 mesece. user posted image  Hvala bogu.
Res pa tudi mi ne hodimo dosti okoli: beri se izognemo, če se le da. user posted image

clock-img

01.09.2007, 10:55

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Mi jih imamo pa ogromno,kar mi je bilo od začetka zelo všeč,sedaj mi pa že malo preseda,da skoz nekoga postrežujem. In obiski ko imajo vsega dovolj se vstanejo,jaz pa lahko še eno uro za njimi pospravljam.user posted image

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

01.09.2007, 12:46

clock-img

Allia

pencil-img

251

Malo in nam tako ustreza.Gremo raje kam ven v naravo, na piknik,...ali pa doma v miru počivamo-odvisno od vremena.Nimam rada preveč obiskov, ker potem je treba še tolk bolj delat(čiščenje,...)user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.09.2007, 12:56

clock-img

NevenkaP

pencil-img

462

IZVIRNO SPOROČILO: Allia
Nimam rada preveč obiskov, ker potem je treba še tolk bolj delat(čiščenje,...)user posted image user posted image user posted image

Zakaj točno? A zato, da ne bodo govorili, kakšno imate, ali vam obiski tako umažejo?user posted image

Malo. Ker smo malo doma. Kadar pa so, smo jih pa vedno veseli. Zadnje čase pa prav nerada kam grem, ker v takih debatah vedno berem, kako so gostje oh in sploh nadlega. Ne vem no, meni niso. Vsaj taki, ki hodijo k nam na obisk ne.

clock-img

01.09.2007, 14:08

clock-img

srki

pencil-img

9222

Bolj malo oz. ravno prav zame. Včasih tudi cel vikend ni nobenega.

clock-img

01.09.2007, 14:09

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

kakor kdaj ,včasih več  ,včasih manj,včasih nobenega.Smo pa vsakega veseli(no ,skoraj vsakegauser posted image )

clock-img

01.09.2007, 14:37

clock-img

žmož

pencil-img

420

Ponavadi kar dosti, tako da imamo kar pestre vikende. Je pa res, da si tudi mi zaželimo miru, ker se med tednom bolj malo vidimo in je vikend tisti, ko smo kot družina skupaj. Včasih je res odveč vsa ta gužva med vikendi.

clock-img

01.09.2007, 14:53

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Včasih jih imamo tolk, da se med enim in drugim obiskom še sedežna ne ohladi, drugič spet od nikjer nikogar. Kakor kdaj. Mamo pa radi družbo, sploh, če je zraven družba še za naša dva čmrlja.

clock-img

01.09.2007, 14:55

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

vez čas... če mi ne gremo kam, pridejo obiski k nam......user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

01.09.2007, 15:00

clock-img

Anonimen

Bolj malo. Zato, ker nas ni nič doma. Če se le da,s eob vikendih kam odpravimo ali pa smo cele dneve zunaj.

clock-img

01.09.2007, 15:34

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Včasih veliko, včasih pa je že kar dolgčas. Gremo pa mi, skoraj vsako nedeljo, k mojim staršem in se ponavadi tam dobimo vsi bratje, pa pol pri meni ni gužve.

clock-img

01.09.2007, 15:37

clock-img

total

pencil-img

4453

Kakor kdaj..včasih je lepo da smo sami in da sami kam gremo.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

01.09.2007, 15:41

clock-img

Anonimen

Samo izjemoma jih imamo, pa še te samo, če so povabljeni. Sicer pa itak nimamo normalnih vikendov, ker imava oba službe, v katerih delava tudi vikende. Jaz običajno kar 3 na mesec, 2 pa ziher in si še najmanj želimo na kak frej vikend še obiske gledat doma. Raje povabimo med tednom popoldne, pa še to zelo malokrat.

clock-img

01.09.2007, 16:41

clock-img

tulip

pencil-img

917

Najraje nobenega, gremo raje kam ven in če želimo družbo se zmenimo s prijatelji za kak skupen izlet.user posted image

clock-img

01.09.2007, 17:00

clock-img

Anonimen

Obiski so ze prava redkost. Prjatlov druzinskih nimamo, sorodniki so dvoji, edino soseda, ce pride ...

Vcasih bi bilo pa fajn, da bi kdo prisel user posted image  Ne samo ob rosjtnih dnevih in cem podobnem.

clock-img

01.09.2007, 17:11

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kakor kdaj, Včasih smo sami cel vikend, drugič pa (predvsem v poletnih mesecih) pa se nama že rola od obiskov.user posted image

clock-img

01.09.2007, 17:16

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Če mi verjamete ali ne nimamo obiskov.

Smo čudni???

No, vsi ki pridejo, pridejo v spodnji štuk k tašči. K nam pa nobeden. Pač enostavno ne pridejo oz.zelo redko. Je čedalje manj časa za k sosedom hodit oz. k sorodnikom, mi pa tudi ne hodimo drugam. Občasno ko so rojstni dnevi,...

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

01.09.2007, 18:57

clock-img

Tia27

pencil-img

364

Jih imamo različno,včash več,včasih manj,imamo radi družbo,rada pa imava z možem tudi, da smo kot družinica tud mal čist sami,ker nam kr paše to.Seveda kdorkoli pride je pri nas vedno dobrodošel in nam ni nikoli problem pogostit,prav z veseljem z možem to pripravljava in sva zelo zadovoljna,če kdo opazi,da sva se potrudila z pogostitvijo.

clock-img

01.09.2007, 19:24

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

nimamo obiskov....čez vikende pa nas tako ali tako skoraj ni doma

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

01.09.2007, 19:45

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Bore malouser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem