no vidiš mami-sem ti rekla, da bo vse ok!!!Mora bit, ti rečem!!!A NS že imaš,no, potem se najlepše obdobje- drugo tromesečje šele začne. A Timotej že išče bušija, ja saj ga je moj mali veliki tud kar božal pa lubčkal, pa majčko gor vlačil.Še večer pred odhodom v porodnišnico sva risala z flumastri po bušiju, kot bi vedela, da je to zadnjič.Mogoče se je mali ravno zato odločil priti že med nas-39t.Takoj po porodu kar ni mogel verjet, da ni več buščeka in da je dojenček zdaj zunaj-btw pa še velikega jeep-a mu je zraven prinesel

.In ko sem ga vprašala, če bomo še imeli kakega dojenčeka je strogo protestiral, zdaj pa bi ga spet imel.Sem ga ravno danes preiskušala, ko sva se stiskala in še vedno, ja še vedno pazi na moj trebuh in me vedno znova vpraša, če me lahko fejst stisne.Pa nisem delala nekega haloja iz tega.
Torej, kdaj je tvoj dan D?Ste bebo načrtovali al je ratala od Boga-kot pri nas zdaj drugič-še vedno "krivim"kipec nosečko v Umagu zraven katere smo se tako veselo slikali in vsak dan hodili mimo nje, ja res je bla neka posebna energija tam.Saj verjetno je čist navaden kipec, jaz pa sem potem ko sem obujala spomine na morje in videla te slike pač posumila nanjo.
Kaj mi taj je danes, imam grozen dar govora

.Verjetno zato, ker sem slamnata

.
Nočko!
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!
Življenje je tukaj in zdaj!