IZVIRNO SPOROČILO: incabinca
IZVIRNO SPOROČILO: tevža
OGLASITE SE KAJ! (kličem glasno
)
se te je slišalo do Kamnika, pa sem hitr gor priletela :)
...tudi do nas je prišel tvoj glas tevža, pa sem že mislila, da se parkeljni derejo zun...
Saj sem vas čekirala-puhla fraza kajne

Ma ne, sma oba z možem vd na dopustu, pa se veliko cartamo, družimo, pa lutamo okoli...skratka smo tak čist na izi.
Ja tevža, sem že mislila, da si ti ena tistih srečnic, ki se ne izgubi v umazanem perilu.Morem povedat, da so pri nas tud skoraj vedno polni koši-Klemen ima svojega, ker še vedno njegove cotke perem ločeno, pa pralni stroj laufa vsak dan.Noro!Pa ne vem a si naj večji koš umislim al nastavim še enega zraven

, da ne bo tako polno.
Likam pa jaz tudi v nedeljah zvečer.Včasih pa tud kaj med tednom, ko je ati v nočni.Če še slučajno je kaj energije.Ponavadi pa kar prelagam in v nedeljo je tisti dan, ko pa tej morem malo poštimat cotke vsaj za malega, da jih bo čez teden dosti.Ogromno cotk ima pa se mi zdi, da včasih kar premalo.Doma se kakih 2x preoblečema, pa v vrtcu 1x, pa za tja mora imet rezervo...groza no!
In danes sem bila na prvih govorilnih-pogovornih urah.

Zelo je bilo fajn...sem slišala same pohvale od mojega cukra.Seveda sem dala čisto pozitiven feedback, saj sem zelo zadovoljna z vrtcem.Vse štima, razen ti prehladi in virusi nas malo mučijo.Pa bomo tudi to preboleli.Si pa pridno umivajo in tudi razkužujejo rokice, sem bila prav presenečena!
Ajne-kako bilo na kolokviju?
Tejči-pa tvoji piškotini uspeli?
Nočko!
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!
Življenje je tukaj in zdaj!