No, konec srečanja pa je postal še posebej razburljiv za neketere udeleženke srečanje, ampak več o tem pa bo najbrž poročala Tevža :)
ja, res je bilo lušno...smo veliko bolj pridno čvekale kot to zmoremo na RR. jah, v živo je vseeno več energije, a ne ajne?
skratka večer je minil kot bi mignil...ura je bila mimogrede 23. in potem....no, potem pa....hmmmm....ja.......mmmmm.....smo se s kuhančkov sprehodile do avtomobilov in tam najdemo....mmmmm....kaj že? ničesar.....matevž bi rekel ni,ni

. skratka, ljubljanski redarčki so se odločili, da je moj avto narobe parkiran in ga prepustili pajku

no, niti IPA mi ni pomagala. po mojem silnem razburjanju in racionalnem obnašanju ostalih prisotnih, smo le nazaj dobile moj avtoček...seveda za 66 eur stroškov za pajka

+ kazen za napačno parkiranje. ah, jaaaa....no, ampak punce so se izkazale na celi črti, zato še enkrat HVALA!
in
tejcha, hvala za miklavža.....heee, očitno smo bile le me pridne.
incabinca, toliko smo čvekale, da sem navsezadnje pozabila na tvoj solo. no, marca ti ne uide

. ajne, midve jih tako ali tako občudujeva, ne!?
lep preostanek vikenda....ciao
p.s. na hitro smo omenile, da bi se naslednjič dobile marca (dan žena, materinski dan). no, upam da bo dejanski odziv enak prvotnemu navdušenju. tevža, pač, ne more biti tiho...ti, ti, bi rekel tevž
< Sporočilo je popravil tevža -- 8.12.2007 17:36:07 >