Hello
Naj se malo oglasim, .............
Trenutno smo vsi kar se zdravja tiče bp. Maladva hodita v vrtec.Z Renejem ni težav, Lara pa ima zadnje čase ful finte.Noče hodit, se cmeri,..........Zgleda, da se ji je nekaj zasralo.Vsako večer predno zaspi se joče, da ne bo šla, kdaj pridem po njiju,....Ampak jaz kr vstrajam, če prej ni bilo nobenih težav pa že hodi od 15. meseca starosti dalje potem bo morala še sedaj in pika.
Tudi pri nas je trma zelo dobro poznana, če mali kaj ne doseže oz. ni po njegovem izsiljuje, se meče po tleh,dere, cvili, ........skratka živa groza.Kregata se za isto stvar in ravno tisto kar ima Lara hoče imet on.Tamala se zna sama zelo lepo igrat, ko pa pride zraven mali pa je pri hiši samo derenje.Sem že rekla, da bom šla za 14 dni nekam, da si vsaj malo odpočijem živce
.
Drugače se pa imata zelo, zelo rada, če ni enega doma takoj sprašujeta drug za drugega.Ja pri nas je zelo pestro (mamice, ki imate dva otročka ali več čitam, da je pri vas kr podobno
).
Pri nas pa je bolj aktualen JA kot NE.Ga vprašam si mali barabin in takoj odgovori ja
.Mi je pol veliko lažje, ko sma istega mišlenja
.Govori že zelo dosti besed tako, da ga razumejo tudi tisti, ki niso dosti z njim
.Je pa res, da mi je Lara pri teh mesecih, kot je sedaj Rene govorila, že po tri besede skupaj.Sem ravno zadnjič šla gledat v sp. knjigo.Karakterno se ful razlikujeta, dočim vizualno pa sta si ful podobna
.
Glede moje nove službe še ni nič kaj novic, kr nekaj si zmišljujejo, nonstop prestavljajo otvoritev doma,....Upam na najboljše-držite pesti
.
Drugače pa sem tudi brez službe polno zasedena, nonstop neka laufarija,...Saj veste.Z cotami smo vsak dan zabasani, kot, da ne bi prala 14 dni skupaj,...eh bit če bolje
Nekaj ste se dogovarjale glede srečanja, če bo možnost in, če bo čas dopuščal pridemo.
Za kraj ste se že dogovorile (sem spregledala, nazaj pa se mi ne da brskat
)? Upam, da bo nekje bližje nas(tevža in ostale...
).Mi je v Lj se vozit, kr predaleč, nisem več ziher, da bi Rene bil po poti priden
.
Še nekaj slikic:
Moja pusteka v vrtcu, tamali so bili skupinski pusti vsi enaki
Rene je na rokah pri tamladi vzgojiteljici
Pa še ena iz vrtca s sestrco Pando
Pa še pusteka doma
Pa še mama
Malo za primerjavo-to pa je naš lump v porodnišnici
No, dovolj fotk, sedaj sem itak napolnila stran
.
Že veste kam na poletni dopust?Mi bomo počakali z rezervacijami, da vidimo, kako in kaj z mojo službo, potem pa na lov
Nič pridne bodite s pisanjem še naprej,....
Grem malo pospravljat
ciao T
< Sporočilo je popravil Tanyka -- 27.2.2008 10:01:53 >
(Maurice Macterlinck)
Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!