writing-img

RE: SPOL OTROKA po kitajski karti

clock-img

07.09.2007, 14:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Se pravi, če imamo danes spolni odnos in, če rata, da zanosim, potem gledam koliko sem stara danes in pod mesec september. Je tako?

Ja, kako pa drugačeuser posted image .
Saj je logično da gledaš mesec zanositve. Menda ne boš gledala datum rojstva, glede na to da lahko imaš naprimer pdp 15.6. rodiš pa na primer 31.5 ali pa 1.7. A misliš da se bi pol spol otroka skozi nosečnost spreminjal ker bo otrok slučajno prezgodaj rojen ali pa kasnejeuser posted image

clock-img

07.09.2007, 15:09

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

meni je prav pokazalouser posted image , gledala sem pa na starost ko sem zanosila, torej, ko sem zanosila sem bila stara 24, ko sem pa rodila pa 25. Sem gledala za 24 let

sicer pa še vedno moški "določi" spol otroka, tako, da mi ni jasno kaj ima s tem opraviti starost mamice user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

07.09.2007, 15:10

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: srček

A misliš da se bi pol spol otroka skozi nosečnost spreminjal ker bo otrok slučajno prezgodaj rojen ali pa kasnejeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

07.09.2007, 15:31

clock-img

srecna_zvezda

pencil-img

463

mi lahko katera pove na kateri strani se pa lahko pozabavam s to karto????

clock-img

07.09.2007, 15:56

clock-img

katee

pencil-img

2071

to najdeš na strani: www.mama.si        in pogledaš pod rubriko: ali bo punčka ali fantek
Meni je tam pisalo da bo user posted image , rodila bom pa user posted image . Tako da to vzemite kot šalo. Lp

clock-img

07.09.2007, 21:00

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Meni je tudi da bo user posted image zdaj pa kaže da jeuser posted image user posted image

clock-img

10.09.2007, 21:24

clock-img

novakatja

pencil-img

130

Meni je kitajska karta pokazala fantka in tudi na UZ pregledih se moške pritikline krasno vidijo. V živo pa še čakamo... PDP čez 3 tedne.

clock-img

11.09.2007, 10:05

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

pri enemu je pokazalo prav, pri drugem ne - se pravi 50 odstotna zanesljivostuser posted image  

clock-img

11.09.2007, 11:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

pri enemu je pokazalo prav, pri drugem ne - se pravi 50 odstotna zanesljivostuser posted image  

popolnoma enako!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem