cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z glavico navzgor !!!!!

clock-img

01.04.2008, 15:39

clock-img

hillmagic

pencil-img

857

Rodila se je deklica in res je bila tako velika da jo roditi nebi mogla. Sedela je do konca na svoji ritki. Zdrava je in danes stara 5,5 mesecov. Toliko za tiste ki odpirate temo, da veste kakšen je bil zaključek

Vse je za nekaj dobro :))

clock-img

01.04.2008, 21:30

clock-img

smeja2

pencil-img

353

Kolk pa je bila velika? Sm firbec, nimaš kej user posted image user posted image

clock-img

02.04.2008, 14:10

clock-img

brest

pencil-img

29

Imela sem isto situacijo v 35 tednu in se nisem odločila za obrat (premalo plodovnice). Na začetku sem imela malce krize, saj se CR ''dogaja drugim'', vendar sem si kasneje vse prebrala o tem in se sprijaznila z situacijo. Odločila sem se za Postojno in sicer sem imela CR s spinalno analgezijo, tako da sem bila prisebna ob rojstvu otročka, pa očka tudi. Lahko ti povem da imajo včasih otroci razloge zakaj se ne obrnejo, tudi moj jo je imel in še hvala bogu da so mi v PO opravili CR namesto da bi me silili v normalen porod. Aja, rodila pa sem v 37 t. 

Vso srečo!

clock-img

02.04.2008, 17:00

clock-img

hillmagic

pencil-img

857

Kolk pa je bila velika? Sm firbec, nimaš kej

imela je 52 cm pa 3960 kg
glavica je bila velika 37,5- to bi bil problem ker je bila na ritki zato sem imela CR

Vse je za nekaj dobro :))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem