writing-img

RE: ne morem več

clock-img

08.09.2007, 11:38

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Aja, in jaz tudi ne morem več....brati tega sranja, ne samo tvojega, anonimna(da ne bo pomote), vsega tega jamranja o taščah...

A ti drži kdo pištolo nad glavo, da morš to brat!? user posted image  Samo en klik..... pa tega "sranja" ni več na monitorčku.....user posted image
Itak pa, če ne bi blo te teme (snaha tašča), bi blo klele gor bolj pusto...user posted image

Iz naslova "ne morem več" ni razvidno, da bom zopet brala o taščah, kako grozne so in uboge snahe, ki so tako perfektne.... AJa, saj zadnje čase, ko naredim "klik" in preberem beseda "tašča", post samo preletim, ker se mi ne da več brati. In potem zopet "klik" in sem odrešena...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

08.09.2007, 12:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Itak pa, če ne bi blo te teme (snaha tašča), bi blo klele gor bolj pusto...user posted image

Je dovolj drugih, tak da ne bi bli za nič prikrajšani.

Raje mam pustinjo tu, ko pa da non stop berem čez tašče. Škoda, da se kaka tašča ne javi.

clock-img

08.09.2007, 12:28

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Škoda, da se kaka tašča ne javi.

Se strinjam, popolnoma, s teboj, da še slišimo drugo "stran"! Itak ma vsaka medalja dve plati?!user posted image
Sej pa ti zna družinsko življenje "zagrenit" tud kakšen drug družinski član.... npr. svakinja user posted image ! hmmm...user posted image

Itak pa nastopi pač problem in oseba se zateče po vaš/naš nasvet sem gor, ker vam zaupa in je prepričana, da ji bote/bomo dali kak nasvet kako naprejuser posted image !

Da pa je tem o katerih bi se lahko tukaj pogovarjali res mnogo, se tudi strinjam...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem