writing-img

RE: sex v nosečnosti

clock-img

20.09.2007, 12:14

clock-img

T`rdeča

pencil-img

16

Sej sem vedla user posted image user posted image user posted image , da se mi bote smejale, ampak res...nisem nikol spraševala, če je to vredu al ne za nosečnost. Hvala, punce.... ste me rešle hudiča user posted image !!! Grem danes kr v lekarno, pol pa kr user posted image hahahhaa... bom mogla počakat, da pride moj domov, da bo vsaj taprav. Poštar je že zdavnaj šel user posted image .

clock-img

21.09.2007, 16:10

clock-img

SuzanaKK

pencil-img

777

Joj kake srečnice ste ene. Meni so obljubljali dve stvari, ko bom noseča, da bom imela oprsje kot Pamela Anderson in da bom imela tak sexualni apetit, da bo moj izvojenec precej bogi. Bolj kot se nabirajo tedni (zdaj sem v 26-tem), slabše je. Zizik od nikoder, bolijo pa ful, želja po sexu pa je vedno manjša. user posted image  A katera zamenja z mano, prosim!user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

clock-img

22.12.2011, 10:19

clock-img

Anonimen

kaj ti pa bojo velike joške, a maš kompleks al kaj, zamisli si kakšne bojo ko nehaš dojit, kok jih boš pol vesela celih povešenih

clock-img

22.12.2011, 10:37

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kaj ti pa bojo velike joške, a maš kompleks al kaj, zamisli si kakšne bojo ko nehaš dojit, kok jih boš pol vesela celih povešenih

Ma ti si bolana!!! Prvo: niso vse ženske enake- enim se povesijo, drugim spet ne, drugo: si zelo nespoštljiva.. In če nimaš nobene lepše besede, sploh ne komentiraj!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem