Takole,Hana pase kravce,jaz pa moram še malo pozdravit našo julci in njeno Zalo
Bogica mala,ob takem vremenu sploh ni čudo,da otročki kaj ne fašejo,še jaz imam čist kosmato grlo
Pa še zobar mamico muči
.A zdej se bomo pa konzerve pri zobarju sproščale,jaz tudi moram iti,pa me je kar strah,za kolk me bo spet upilila
IZVIRNO SPOROČILO: KT
julci - sovražim zobarje
ampak je pa fajn imet lepe domine
. Jest grem jutri svoje razvaline pokazat .
Tole je pa
Vilma tvoje ga Dominika sem pa morala pogledat in sem se še bolj

tistemu prvemu posnetku.Je moj sine tudi snemal Hano(je dobil kamero za RD od dedija-mulc....),ko se je smjala,ko čvešpl,ko sem jo samo pogledala

-ampak ma pa zdaj probleme s kravcami,jo nekaj ne ubogajo

-na zdaj pa v duetu tipkavaSo posrečeni tile pikeci,ko se včasih kar iz nič začnejo smejat...
IZVIRNO SPOROČILO: viator
Moja Lara se namreč meni, da trimesečnici absolutno ne pritiče spati čez dan. Sem jo hotla nafintirat in sem jo peljala na sprehod, v upanju, da bo le zadremala...haha, pajade. Tudi to preizkušeno orožje - sprehod, je odpovedalo. Upam, da bo kej boljše kmalu...grrr.
Tako da se jaz, tako kot Majrim sprašujem, kako vam uspe sploh še kaj naredit zraven tehle naših sončkov...pride tudi kakšen posebej blagoslovljen dan, ko je že kosilo spedenat čista znanstvena fantastika.
viator,se mi kar smiliš,ker jaz se že sedaj čudim,ko moja pikica čez dan manj spi,včasih je pa lahko vlekla tudi po uro v enem kosu,tvojo pa še krči matrajo.Pa še tole vreme ne dopušča več takšnih potepanj
Tako sedaj se greva pa kopat,ker je že tečka ratala,
Pa-pa