IZVIRNO SPOROČILO: že 35
Neli.glede taga ti pa dam prav -to sem tudi sama dosti krat občutla,samo sem mislila da sem samo jaz občutliva pa vidim da ni tako
... sem vesela, da si to napisala, sem tut jst mela občutek, da sem preobčutljiva. sem jim že mislila kaj napisat, pa sem se premislila. sem en čas tako redno visela tam kot zdaj tuki ... pol so ble pa tiste poplave (sem doma blizu železnikov), pa smo bli 3 dni brez elektrike, pa cel teden brez tel., brez ceste .... pa jst še vsa v šoku to komentiram, pa tut ena ni nič komentirala ... pol sem pa nehala pisat.
drgač pa še
9 dni ...

... nč ne kaže da bo kaj prej, čeprav nikol se ne ve ...
vilma ... bi mene tut skrbel... čeprav naš pa po vročini in bolezni zmeri rabi par dni da začne normalno jest ... prvi dan itak je tok mal, še najraj kak sadje, pa jst sem vanj spravila vsaj sokce, pa so ti tut mal hrane. prvi dan še ni panike... če ni blo panike zame, k noseča nisem en dan spravila vase nič hrane in nič tekočine, pol tut zanj še ni panika ... tako da upam, da se bo tako kot vročine tut tega znebil v enem dnevu ... držim pesti.
majrim a ti bi tut sneg ... zdej si pa že zahtevna ...

... inšpekcija pa je šla, praviš ...
tut mi mormo sinu po zimske gume (beri: čevlje)...

... smo čakal do zdej ... zdej pa mamo, eh ju bom pa frajerja poslala ko bom jst v porodnišnici, bota itak mela cajt okol hodit ... jst zdej nisem več za v trgovine ...
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
nelli ti imaš pol manjši trebuh kot sem ga imela jaz

... dej mi zdej še ta veselje pokvarit, sem ga šla prou zmert: 118cm ...

... to bo napačna svetloba ... če bi me videla v živo...

zadnjič me je G. videla, je takoj rekla da bova naredile meritve, da je tole pa veeeeelik trebuh ... pol je pa namerla da ma dete okoli 3kg ...

... samo .... ostalo sem jst ...