ku ku ...
sej me je moj že nadru ... nč ne morem, a za računalnik se pa še privlečem .
... sej drugače mam fajn šefovski stol, pa zdaj sem en poušter podložila ... lih tok da mal napišem ...
evo, najdla udoben položaj ...noge na škatli od računalnika, pa naslonjena ko ta hud šef ...
muki ... sem se že spraševala kje si ... zdej pa vidim, da ste bolni . jst nimam kaj pametnega svetovat ... bom pa mislila na nejca ...
... drgač pa ... jst se zgražam, ko novembrke iz porodne pišejo sms-je in poročajo kaj dogaja ... pol bom pa sama ista ... ne sej ne ... dobi pa natasaom sms ko bo šlo zares... po moje bo takoj poročala.
IZVIRNO SPOROČILO: .muki.
ti bi mogla mene videt kak trebuh sem imela jaz preden sem šla, pa še večjo balansirno napravo zadaj, sem v 1,5 leta komaj vse nazaj poštimala ( no kar mi je uspelo rešit pred silo teže!).

... jst sem jo raj skrila, da je ni na sliki ... ja bo pa težka vojna pol po porodu ...
duskamb ... jst tut mela danes joto ... zanalaš zdej jem same take stvari ... čez 1 teden pa padem v tvoj omejen režim ... bova v dvoje vzdihovale ko bodo tuki o takih kosilih govorile
majrim ... kremšnite al pa gibanico, al pa kako dobro pito ... a ti se tut cepljenja bojiš ... jst skor spat nisem mogla ko smo mel cepljenje pri 1 letu ... se mi je zdelo da mi bo mali tok zameru, ko ga bom mogla na silo držat ... sem bla čist živčna ... pa je dobro prestal

... še najmanj jokal od vseh cepljenj.
vilma ... ne se hecat ... jst bi ga kar takoj v dežurno pelala ... bogi dominik ...
natasaom ... jst pa gledam politiko ... treba sledit, kaj teli danerečemkaj kvačkajo ... me jezi, da so taki ... le kaj vidi urška na tem janezu