IZVIRNO SPOROČILO: Gina
...
da babici daš otroka brez listka, ko otrok v veselju steče k njej in tuli babi, babi, zdi tako velika katastrofa.
...
--------------------------------
Ja, jaz bi rada videla vzgojiteljico, ki bi lahko preprečila moji mami, da vzame mojega sina iz vrtca, ker mali, ko jo zagleda in ko skoči nanjo..., ji morajo še najmanj 3 vzgojiteljice pomagat in jo držat, da ne pade

. Dejstvo pa je, da smo babico predstavili v vrtcu..
Se pa popolnoma strinjam, da se ne sme otroka kar tako nekomu (do takrat neznanemu) pustit odpeljat iz vrtca. Treba je pripeljat ljudi, jih predstavit v vrtcu in je zadeva urejena. Ali, če ni možno, pač v tistem hipu pokličeš v vrtec in sporočiš.
No, da se navežem še na tisto o plezanju, Gina- tudi jaz pustim otroku plezat po drevju (sem imela to takointako najraje v njegovih letih

), vendar sem ravno danes rekla sinovemu prijatelju, (ki sem ga pazila), ko se je vzpenjal več kot 3,4 m po drevesu in ves ponosen govoril, da bo splezal na vrh, da sicer bo, ampak, ko bo njegova mama zraven.
Ma, ni šans, da ga v imenu otroškega razvoja in pripadajoče mu svobode, pustim nekam, kjer mu ne morem pomagat, če je potrebno! Ponavadi tujim otrokom pustim še manj kot svojemu..Za svojega vem, do kod bo približno zmogel in da, ko mu bom rekla, zdaj pa dovolj, da bo tudi sam vedel, da je tako. Za druge pa ne morem tega trditi in niti najmanj ne želim, da se mu v tistih par urah, ko dela družbo moje mu sinu, kaj pripeti..