cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kaj je večja odločitev?

clock-img

18.09.2007, 13:51

clock-img

žirafica

pencil-img

229

IZVIRNO SPOROČILO: karin24
V glavnem vprašanje je: kaj se vam zdi večja odločitev, poroka ali otrok?

Ne toliko poroka, kot odločitev, da boš živel skupaj s partnerjem. Poroka ali koruzništvo - če gre zveza narazen, ni tako hudih posledic, kot pri odločitvi za otroka. Ko otroka imaš, prevzemaš zanj veliko odgovornost, ne moreš kar nekega dne reči, zdaj ga pa imam dovolj, naj gre (no, razen, ko odraste).

Aja...pa a resnično obstajajo ljudje ki mislijo da poroka ali otrok pripomore k lepšemu življenju, če do takrat ni bilo lepouser posted image

Iluzija.

clock-img

19.09.2007, 14:25

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Otrok, itak! Ko sem bila mala, sem mislila, da je poroka nekak pogoj, da imaš lahko otroka, zato sem pač mislila, da se je treba poročit, če jih češ met. Kasneje sem ugotovila, da to ni nujno in seveda z veseljem izkoriščam to možnostuser posted image . Sanjala o beli oblekici z vlečko pa nisem nikoli, v kavbojkah se neprimerno boljše počutimuser posted image . mami še včasih malo zateži, zakaj se pa midva ne poročiva, pa se bo tudi sčasoma unesla, hehe. ma da je zadovoljna z vnukiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem