teja. pa veš, da lahko zapade otrok v slabo družbo tudi čez dan??? Pa veš, da se da sexsat tudi čez dan????
Majhen preveč idealizirano si to vse predstavljaš...Za moje pojme no! Jaz sem ga dost prežurala, ampak smo se doma dovolj odprto pogovorili vse, tako da sem si sama postavila ene meje. In ti povem, da če ga pa še dovolj prežuraš, vidiš marsikaj, in verjemi mi, da mi bo mljonkrat težje ko bosta ptička sfrčala iz gnezda, ampak vse kar vem da bom naredila, je pogovor. Morala me bosta poslušat, da jima bom predstavila vse grde in slabe vidike takega početja. Potem se bosta pa sama odločala. Če bosta doma, oz.bosta "frčala" v mejah normale, se vračala ob dogovorjenih urah, bosta naredila iz mene najsrečnejšo mamo, v nasprotnem primeru, bom pač žalostna, ampak prepovedovala jima pa ne bom. Sem imela preveč prijateljic, ki so bile doma terorizirane, in vedno se je tistim najbolj zalomilo v življenju.
Kaj bo pa očka naredil pa ne vem?!!
Baje ima naša tamala garantiran hausarest do 35.leta, ko bo dobila prve sive lase, pa še nč naredila ni
Sej nekak se strinjam z njim, takrat bova vedela, da jo bo mel fant rad tudi ko bo stara in siva, ter da gleda na njeno srce, ne na kaj drugega
ŠALA!!