writing-img

RE: Kaj je bila prva stvar ...

clock-img

19.09.2007, 11:20

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Pri Juliji sem najprej kupila copatke, ki sem ju dala babicama, vsaki enega. Lepo zavitega v papir, bilo je pa to pri 3. mesecih in sicer za božič, tako da sta dobili lepo darilo. Drugače pa sem potem nekje v 4. mesecu kupila dva bodija.

Sedaj pa sem v 21. tednu kupila kompletek, hlače in majčko.

clock-img

19.09.2007, 15:34

clock-img

sinskaT

pencil-img

1075

Prva stvar, ki sem jo kupila za sončeka, so bili majceni štunfki, ki sem jih priložila home-made čestitki in jo dala bodočemu očku za roj. dan user posted image , tko da ne bo pozabil kako je zvedel, da prihaja najina prva bebica.
Me zelo žuli, da bi kupila še kaj, pa je kar zgodaj- bom pa potlej več, po 5 mesecu user posted image .

clock-img

19.09.2007, 21:39

clock-img

SuzanaKK

pencil-img

777

Kr voziček po morfologiji, sicer pa mi je botra podarila že prej knjigo "Kako vzgojiti uspešnega otroka". Zdaj pa imam počasi že vse ta velike stvari (voziček, košaro za novorojenčka, lupinico, posteljico, banjico s stojalom ...) in bom šla v šoping po cunjice. Komaj čakam vikend, da se odpravim v celjski C&A, pa upam, da najdem še zame kake hlače.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

clock-img

19.09.2007, 21:42

clock-img

Anonimen

Po mojem eno plišasto ovčko za Miklavža ali Božička ali nekaj takega. Vem, da je na krožniku pisalo Dojenček.user posted image

clock-img

20.09.2007, 08:43

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Malega medvedka Puja, pri cca 6t. Ker sem krvavela sem ga kupila bolj v smislu "boljšega občutka"....

clock-img

20.09.2007, 08:55

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Kolikor se spomnim, je bil pri tavečjem prvi nakup kar voziček, ko sem bila noseča kakšne 4 mesece. Nakupa cotk sem se izogibala, dokler nisem izvedela spola (tam nekje pri 32 tednih). Za tamalega se pa sploh ne spomnimuser posted image . Mislim, da kompletek za iz porodnišnice in tudi to je bilo precej pozno, ker smo spol spet izvedeli šele po 30.-tem tednu.

Sem si pa takoj, ko sem prvič ugotovila, da sem noseča, nakupila celo goro nosečniških cot v H&M - v Gradcu so imeli prav takrat namreč razprodajo in sem dobila majice za 5€, hlače za 10 itd. O tem, da sem se do takrat, ko je bilo to smiselno obleči, tako zredila, da hlač nisem več spravila čez bedrce, pa ne biuser posted image .

clock-img

20.09.2007, 22:23

clock-img

MamiBom

pencil-img

88

Super vas je brati user posted image

Jaz bom počakala, dokler ne izvem da sem noseča. Da ne bi bila prehitra ... bad karma pa to user posted image

clock-img

21.09.2007, 07:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.09.2007, 22:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.09.2007, 18:05

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

Knjigico "To sem jaz"
Mislim da, ko sem bila noseča 8 tednov.

clock-img

23.09.2007, 07:24

clock-img

Naša črtica koraka

pencil-img

1176

uf, jaz sem pa zdržala do 25 tedna in takrat kupila prvo stvar za detece ... eno lutkico za na nogico, ki ropota.  Sem pa imela že podarjeno posteljico, nekaj cotic ...

clock-img

23.09.2007, 16:34

clock-img

polonca78

pencil-img

584

na dan ko sem zvedela, da sem noseča, sem kupila enega pajacka! enkrat prej sem kupila pa ene copatke.

clock-img

24.09.2007, 21:46

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

Jst bom pa kr sama sešila, s pomočjo sestre, posteljnino za user posted image . Danes sm kupila blago, ki je primerna tako za fantka ali deklico ( ne vem kaj bo). To bo pač preprosta posteljninca za v zibko.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

clock-img

25.09.2007, 13:58

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Prva stvar je bil pajacek in sicer že v 7 tednu,ker se z možem nisva mogla upreti,user posted image (pa še barvo sva zadela) Vse ostalo pa po morfologijiuser posted image

clock-img

25.09.2007, 14:25

clock-img

MalaPika07

pencil-img

175

Škarjice za nohtke strižt. user posted image user posted image  In to takoj po prvem pregledu... nekje v 9.tednu.

Zaspanček Roman... 6.8.2007

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem