Dan punce! Se neki časa nisem nič javila - sem bila na dopustu in se mi potem doma ne da sedet pred računalnikom. Ste kar načvekale
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*
Pri meni nič novega, buši raste, je pa zašpehan
in sem prav fouš Kaji08
Sej je moj tud zašpehan, da ne boš misnla....

Pa še zdele se mi je v parih dneh kr neki napihnu - sem že prou debela. Morm jutr G na pregledu vprašat, kaj je kej s tem - a je mali tolk zrastu, al je to dejansko samo špeh...
V petek sem šla vodo dat, da mi v ponedeljek pred pregledom ne bo treba in je vse kul. Me je mal skrbel, da ne bom imela povišanega sladkorja, ko je bilo pa toliko dobrot med prazniki. Na vago pa tud ne upam stopit... ojojoj, pa bom mogla, ker bom jutr mogla povedat, koliko imam kil....ojojoj
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*
p.s. dejte povedat kdaj gre katera na materinsko šolo v Lj, da gremo skupaj
Midva bova šla po vsej verjetnosti že kar februarja, ker moj potem nima časa - marca in aprila ima v službi ful gužvo, 5. maja se mi zdi pa že pozno... Itak je pa sodelavka rekla, da je bolš it malo prej že zato, ker težko sediš, ko imaš že ogromen trebuh, pa še če greš prej, imaš več časa, da premisliš o tem, kaj so povedal in da malo zadevo premelješ. A so res te šole v zdravstvenih domovih? Al jih imajo samo v porodnišnici?